Didem Soydan Atatürk Havalimanı'nda İspanya'ya Giderken Görüntülendi

Ünlü dizi oyucusu ve model Didem Soydan, Atatürk Havalimanı'nda Arda Turan'ın forma giydiği takımın kenti olan Barcelona'ya uçuş yaptı.

Yayınlanma:
Didem Soydan Atatürk Havalimanı'nda İspanya'ya Giderken Görüntülendi

Son günlerde gündemde konuşulmaya başlanan Didem Soydan'ın adı, İspanya'nın Barcelona kulübünde forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan'la anılmaya başlandı.

Adı Milli futbolcumuz Arda Turan ile sıkça anılan Didem Soydan, önceki gün uçakla İspanya'ya gitti. Türk Hava Yollarına ait TK 1855 sefer sayılı uçakla İspanya'nın Barcelona kentine yolculuk yapan Soydan'ın, tanınmamak için şapka ve gözlük taktığı görüldü.

Türk Hava Yollarına ait uçakla İspanya'nın Barcelona kentine uçuş gerçekleştiren Didem Soydan, business class'ta yolculuk yaptı. Tanınmamak için şapka ve gözlük kullanan Soydan'ın bu çabası, paparazilerden gizlenmesini sağlamadı. Atatürk Havalimanında objektiflere yakalanan Soydan, Arda Turan'ın futbol oynadığı takımın şehri olan Barcelonaya uçtu. Magazin gündemi ise Didem Soydan'ın Barcelona'ya gitmesini konuşmaya başladı. Bu durumun kafa karıştırıcı olduğu belirten magazin basını, geçtiğimiz günlerde Didem Soydan'ın sözcüye yaptığı Arda ile iki dakika konuştuk sözlerinden sonra Barcelona'ya uçması, Arda Turan ile acaba yakınlaşıyorlar mı? sorusunu akıllara getirmeye başladı.

Didem Soydan Kimdir?

1984 doğumlu güzel oyuncu ve model, Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Üniversite yıllarında çalıştığı mağazada modacı Ümit Ünal tarafından keşfedilen güzel model, bu tanışmasının henüz iki saat sonrasında kendisine modellik teklifi geldi ve defile için sahneye çıkması istendi. Bu teklifi kabul eden Soydan, bir ay sonra La Russie defilesinde yer alır. Defile de birçok fotoğrafçı ve tasarımcı tarafından fark edilir ve hayatının dönüm noktası bu şekilde olmuştur.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.