Diriliş Ertuğrul 73. Bölümde Neler Yaşandı? Diriliş Ertuğrul 73. Bölümü Nasıl İzlerim?

Ekranların en sevilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul, önceki akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. İşte son bölümde yaşanan olaylar ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Diriliş Ertuğrul 73. Bölümde Neler Yaşandı? Diriliş Ertuğrul 73. Bölümü Nasıl İzlerim?

Trt 1 ekranlarının en çok sevilen ve her hafta merakla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul, önceki akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. Her haftanın Çarşamba günü ekranlara gelen ve ekranlara geldiği her bir bölümü ile izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatan Diriliş Ertuğrul, önceki akşam ekranlara gelen 73. bölümü ile izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Dizinin son bölümünü Tv'de izleyemeyen binlerce takipçi ise soluğu internette aldı. İşte Diriliş Ertuğrul son bölümünde yaşanan olaylar ve dizi hakkında bilgiler.

Diriliş Ertuğrul dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Ertuğrul büyük bir oyun içine düşmüştür. Alpleri ile kalede mahsur kalan Ertuğrul Bey ve Alpleri bu durumdan habersizdir. Sultan'ın bölgeye barışı getirmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey, şimdi de savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. Ertuğrul Bey'in ve Alplerinin kalede mahsur kaldığı öğrenen Köpek, Candar ve Ural'ın ise ne yapacakları da merak konusu.

Sultan'a verdiği söz gereği kılıcını kullanamayan Ertuğrul'un ies bu durumdan nasıl çıkacağı merakla bekleniyor. Her tuzaktan ve oyundan zekası, bilgeliği ve gücü ile çıkmayı başaran Ertuğrul'un yeni stratejisi ne olacak?

Öte yandan Candar Bey'in evine misafir olan Sadettin Köpek ise Aslıhan'a karşı duygusal hisler beslemektedir. Bamsı ise Helena'ya aşık olmuştur ancak Helena Bamsı'nın kervanlarına saldıran kişi olduğunu düşünür.

Dizinin son bölümünü izlemek için " https://www.trt1.com.tr/diziler/dirilis-ertugrul/bolum/73-bolum " adresini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.