Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı (Ertuğrul Kaleden Çıkabilecek mi?)

Trt ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, önceki akşam ekranlara yeni bölümü ile geldi. Peki Diriliş Ertuğrul son bölümünde neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Diriliş Ertuğrul son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm detayları.

Yayınlanma:
Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı (Ertuğrul Kaleden Çıkabilecek mi?)

Önceki akşam son bölümü ile ekranlara gelene Diriliş Ertuğrul dizisi, yine on binlerce izleyiciyi soluksuz bir maceraya sürükledi.

Trt ekranlarında her haftanın Çarşamba günü yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin son sahneleri adeta nefesleri kesti. Diziyi ekran başında izleyen takipçiler, internet üzerinde yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Peki Diriliş Ertuğrul dizisinin 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş son bölümde neler yaşandı? İşte Dirilş Ertuğrul'un son bölümü ile ilgili detaylar ve yeni bölümle ilgili bilgiler.

Öte yandan Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Urla ve Vasillius, bir plan daha yaparlar. Hain planlarına bir yenisini daha ekleyen Ural ile Vasillius, Konya yolu üzerinde Dündar ile Doğan'ı pusuya düşürürler. Bu tuzak sonrası Doğan öldürülür Dündar ise rehin alınır.

Bu olayı duyan Oba halkı büyük bir üzüntü içine girer. Diriliş'in son bölümünde intikam yeminleri eden Ertuğrul, alpları ve aliyar ile birlikte yola koyulur. Nikea'dan gelen birliği basarlar ve kaleye farklı kılıkta girerler. Karacahisar kalesine kılık değiştirerek giren Ertuğrul, Alpları ve Aliyar, zorlu bir cenge girişmişlerdir.

Peki Ertuğrul ve silah arkadaşları kılık değiştirerek girdikleri o kaleden sağ salim çıkabilecek mi? Yaralı şekilde olan Dündar'ı kurtarabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.