Doğukan Manço babası Barış Manço'nun bıraktığı mirası açıkladı

Usta sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, babasının kendilerine bıraktığı mirası açıkladı. İşte Doğukan Manço'nun açıklaması.

Yayınlanma:
Doğukan Manço babası Barış Manço'nun bıraktığı mirası açıkladı

Unutulmaz sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, katıldığı bir radyo programında önemli açıklamalarda bulundu.

Radyo programında konuşan Doğukan Manço, yaptığı açıklamasında babası Barış Manço ile geçirdiği bir gününü dinleyicilere aktarırken, babasının kendisine bıraktığı miras hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte Doğukan Manço'nun sohbetinden satır başlıkları.

Barış Manço ile Bir Gün

Katıldığı radyo programında konuşan Doğukan Manço, babası ile geçirdiği bir günü şu şekilde aktardı:

“Ben küçükken modadaki evimizde babam ile vakit geçiriyorduk. Bana vazoların minerallerine kadar tüm özelliklerini anlattığı günlerden biriydi, benim için çok kıymetliydi. Sonra her gün gördüğüm tablolardan bahsetmeye başladı 'Bak bunlar Rus ressamların eserleridir, Rus ressamlar çok kıymetli eserler bırakmıştır’dedi.”

Barış Manço'nun Bıraktığı Miras

Açıklamasının devamında babasından kendisine kalan mirasa da değinen Doğukan Manço, babasının kendisine ayakları üzerinde dik durmasını tavsiye ettiğini belirtti. Barış Manço'nun kendilerine bıraktığı mirasa değinen Doğukan Manço, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Oğlum yarın öbür gün ne yaparsanız yapın, kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Benim size bırakacak ne fabrikam, ne dükkanım var. Bu tablolarda yarın öbür gün sıkıştığınızda sizin hayatınızı kurtaracak sizlere bırakabileceğim miraslardır. O yüzden onlara güzel bakın” demişti. Çok şükür biz o tabloları satmadık ve Barışseverlere açabildik.”

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.