Eda Erol sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile aşkını itiraf etti

Alişan Eda Erol ilişkisinden son dakiak bilgileri gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Alişan ile Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, kız isteme sürecine doğru giderken Eda Erol sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım.

Yayınlanma:
Eda Erol sosyal medyadan  yaptığı paylaşım ile aşkını itiraf etti

Geçtiğimiz gün bomba bir itirafla magazin gündemine oturan Alişan Eda Erol ilişkisinde, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımla ilk kez aşkını itiraf etti.

Eda Erol'un aşkını itiraf etmesi üzerine bu gönderiye yüzlerce yorum geldi. Ancak Eda Erol gelen bazı olumsuz yorumlara çok sinirlendi. Eda Erol, bu olumsuz yorumların devam etmesi üzerine sinirlendi ve fotoğrafı yorumlara kapattı.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde aşk yaşadıklarını itiraf eden ve evliliğe doğru emin adımlarla yürüyen Alişan-Eda Erol ilişkisinde kız isteme hazırlıkları var. Kız isteme merasimine yaklaşılırken bir fotoğraf paylaşan Eda Erol, bir fotoğraf paylaştı. Üzerinde arı olan bir şapka ile paylaştığı fotoğrafa Alişan kırmızı kalp emojisi ile yorum yaptı.

Bir televizyon programının iddiası üzerine bu şapka Alişan'ın çok sevdiği ve başından çıkarmadığı şapkasıymış.

İkilinin kısa bir süre içinde kız isteme merasimini yapması ve dünya evine girmesi bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.