Ekranların Neşeli Çifti Safiye Soyman ile Faik Öztürk Ayrıldı

Altın Kelebek Ödül törenine katılan Safiye Soyman, Faik Öztürk ile ayrıldıklarını açıkladı.

Yayınlanma:
Ekranların Neşeli Çifti Safiye Soyman ile Faik Öztürk Ayrıldı

Magazin dünyası, geçtiğimiz günlerde yapılan Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinde ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın açıklamalarını konuşuyor.

Renkli kişilikleri ve eğlenceli beraberlikleri ile ekranların ve magazin dünyasının sürekli olarak sevimli yüzleri olmayı başaran Safiye Soyman ile Faik Öztürk çifti ayrılıyor mu? Ünlü Safiye Soyman, Altın Kelebek Ödül töreni öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, eşi Faik Öztürk'le ayrıldıklarını söyledi.

13 Kasım'da gerçekleşen ve televizyon ile müzik dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul edilen Pantene Altın Kelebek Ödül Törenine, Safiye Soyman tek başına katıldı. Safiye Soyman, basın mensuplarının ve diğer katılan sanatçılardan kendisine Faik Öztürk'ü sorması üzerine "Faik Bey'le ayrıldık" cevabını verdi.

Uzun yıllardan beri ekranların sevilen çifti olarak görülen Safiye-Faik çiftinin ayrılma kararı alması, sanat camiasında da şok etkisi yarattı. Uzun seneler boyunca hayatını paylaştığı ve birlikte sahne aldığı Faik Öztürk'le kişisel hayatlarında yollarını ayırdıklarını dile getiren Safiye Soyman, "Faik Bey'le ayrıldık. Sadece işlerimiz için bir aradayız. Özel hayatımızda ilişkimizi sonlandırdık" açıklamalarında bulundu.

Safiye Soyman Kimdir?

1961 yılında Bolu'da doğan Safiye Soyman, 13 yaşında görücü usulüyle 24 yaşındaki Ziya Akaröz'le evlendi. Evliliğinin ilk 3 yılının güzel geçmesinin ardından eşinin kumar tutkusu yüzünden aile bağları kopmaya başladı. Safiye Soyman, bu raddeden sonra gizlice önce ortaokul sonra lise sınavlarına hazırlanmış ve bu okulları başarı ile tamamlayıp daktilo eğitimi aldıktan sonra İmar İskan Bakanlığında Genel Müdür Sekreteri olarak işe başlamıştır.

Liseden sonra müzik hayatına başlangıç yapan Soyman, dersleri Özer Altın'dan aldı. Gazinocular kralı Fahrettin Aslan’dan teklif alan Safiye Soyman, 35 yaşında Maksim'de sahneye çıkmaya başladı. Ardından memuriyetten istifa ederek şöhret basamaklarını tırmanmıştır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.