Elazığ'da dehşet anları: Başhekim makamında silahlı saldırıya uğradı

Son dakika haberi Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Elazığ'da dehşet anları: Başhekim makamında silahlı saldırıya uğradı

Son dakika haberi Elazığ'dan geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Mehmet Said Belirgen'in makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralandığı öğrenildi.

Aynı silahla intihar eden saldırgan Gök'ün de yaralandığı her iki yaralının da hastane acil servisinde tedavi altına alındı.Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Sait Berilgen, öğlen saat 12.20 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple makamına gelen ve medikalci olduğu belirtilen Sercan Gök'ün silahlı saldırısına uğradı. Açılan ateşle birlikte Prof. Dr. Berilgen ağır yaralanırken saldırgan Gök, aynı tabanca ile kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Silah sesleri üzerine odaya giren görevliler, Prof. Dr. Berilgen ve Gök'ü kanlar içerisinde yerde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı Prof. Dr. Berilgen ve saldırgan Gök, hastaneni acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırı sonrası olay yerine gelen polis olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlatırken, Vali Murat Zorluoğlu ve Emniyet Müdürü Doğan Cangül de hastaneye gelerek olay hakkında görevlilerden bilgi aldıktan sonra yaralı Başhekim Prof. Dr. Sait Berilgen'in tedavi gördüğü acil servise geçti.  Saldırı olayı ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Elazığ

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.