Emniyette 2. Bylock Dalgası: 74 Gözaltı

Ülke genelinde terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. İşte 11 Ekim tarihli FETÖ operasyonları.

Yayınlanma:
Emniyette 2. Bylock Dalgası: 74 Gözaltı

15 Temmuz tarihli FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında başlatılan 90 günlük OHAL kapsamında terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ise ülke genelinde operasyonlar 11 Ekim tarihi ile devam etti. İşte o operasyonlar.

Çorum'da Emniyet Personeli 10 Kişi Tutuklandı

Çorum'da devam eden FETÖ soruşturmaları kapsamında örgüte üye oldukları belirlenen ve haklarında yakalama kararı çıkartılan 18 emniyet mensubu personel'den 10'u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Mersin Eski Emniyet Müdürü Gözaltına Alındı

Adana Cumhuriyet Savcılığı tarafından, darbe girişimi sonrasında başlatılan ve kararlılıkla devam ettirilen FETÖ soruşturmaları kapsamında Mersin eski İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz hakkında gözaltı kararı alındı. Daha önceden Batman Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren Arif Öksüz, bu görevinden Mersin Emniyet ;Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Şanlıurfa'da FETÖ'den 6 Müftülük Personeli Tutuklandı

FETÖ'ye yönelik devam eden soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkartılan ve emniyet ekiplerinin operasyonları sonucu gözaltına alınan 17 kamu personelinden Müftülük personeli olan 6 kişi hakkında çıkarıldıkları mahkemece tutuklama kararı alındı.

Bayındır Hakkında Tutuklama Kararı Alındı

FETÖ soruşturmalarının başından beri adı sürekli olarak soruşturma dosyalarında geçen Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik operasyonlar sürüyor. Bu kapsamda ise işadamı İbrahim Faruk Bayındır'ın eşi Betül Özbey Bayındır hakkında tutuklama kararı alındı.

Polislere Bylock Operasyonu: 74 Gözaltı

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Bylock soruşturmasının ikinci dalgası gerçekleştirildi ve 125 emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı alındı. Hakkında gözaltı kararı alınan emniyet mensubu personellerden 74'ü yapılan operasyonlarla gözaltına alındı.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.