En Güzel Resimli Cuma Mesajları 2017 (Sms ve Whatsapp Cuma Mesajları)

Müslümanlar tarafından mübarek olarak kabul edilen cuma gününde sevdiklerinize gönderebileceğiniz, onlarla paylaşabileceğiniz en güzel resimli ve sözlü cuma mesajlarına ulaşabilmek için haberimizin devamına bakabilirsiniz. İşte en güzel ve anlamlı resimli cuma mesajları ile sms cuma mesajları.

Yayınlanma:
En Güzel Resimli Cuma Mesajları 2017 (Sms ve Whatsapp Cuma Mesajları)

Mübarek Cuma günü sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı cuma günü mesajları haberimizde.

Müslüman alemi tarafından haftanın en mübarek olarak görülen Cuma gününde, vatandaşlar, sevdiklerine ve yakınlarına göndermek için cuma mesajlarını araştırmaya başladı. İşte en güzel sözlü ve resimli cuma mesajları.

# Allah (c.c.)'tan bir dua gibi, Peygamber efendimizden bir armağan gibi sevaplarınızın bol olması dileği ile. Hayırlı cumalar.

# Allah yolundan ayrılmayanlar, sabırlarını ne kadar zorlasalar karşılarında yine sabır bulacaklardır. Hayırlı ve nurlu cumalar.

# Allah (c.c.) buyuruyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. İyi Cumalar.

# Muhabbetli ve uhuvvetli güzel günler geçirmeniz dileği ile. Hayırlı ve nurlu cumalar.

# Dua ile tüm güzelliklerin anahtarını kendinde bulunduran Rabbım cümlemiz hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. Amin. Hayırlı cumalar.

# Ne gülünüz solsun, ne de yaprağınız solsun, ettiğiniz tüm dualar Allah katında kabul ve makbul olsun. Hayırlı Cumalar.

# Yüce Allah, bizi şikayet edenlerden değil, her daim şükredenlerden eylesin. Amin. Hayırlı ve bol nurlu cumalar.

# Selatu sela yolladım Allah'a, cümle muradımızı bizlere ver. gelecek Cuma’ya huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha nurludur. Cumanız Mübarek Olsun

# Cuma gününüz mübarek, tüm dualarınız kabul, tövbeleriniz makbul olsun. Selam ve uhuvvetlerin en güzeli sizlerin üzerine olsun. Hayırlı Cumalar.

# Güneşin pembeliği ile doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizlerin olsun. Hayırlı cumalar.

# Cuma gibi günümüz, İslam gibi dinimiz, Hz. Muhammed gibi peygamberimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.  Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Hayırlı Cumalar.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.