En Güzel Resimli Mevlid Kandili Mesajları 2016

İslam Alemi tarafından mübarek geceler arasında kabul edilen Mevlid Kandili gecesinde sevdiklerinize, Whatsapp, Instagram ve Facebook üzerinden gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı resimli kandil mesajları yazımızda

Yayınlanma:
En Güzel Resimli Mevlid Kandili Mesajları 2016

İslam Alemi, yılın mübarek gün ve geceleri arasında sayılan Mevlid Kandiline ulaşmanın heyecan ve mutluluğu içine girdi.

11 Aralık Pazar gecesini 11 Aralık Pazartesi gününe bağlayan gece, İslam dünyası tarafından 2016 yılında Mevlid Kandili olarak kutlanıyor. Mevlid Kandilinin gelmesi ile birlikte internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biride Mevlid Kandili resimli mesajları oldu. Bizde 5haber.com ekibi olarak bu mübarek gecede sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajları sizler için derledik. İşte sevdiklerinize bu mübarek gecede gönderebileceğiniz en güzel resimli Mevlid Kandili mesajları.

Mevlid Kandili Hakkında Kıssa

Rasulullah (S.A.V.)’in doğum gününü kutlama geleneği, asırların en hayırlısı olan ilk üç asır yani sahabe, tabiin ve tebei tabinin dönemi ile sıffin dönemi geçtikten sonra meydana gelmiştir. Üstelik bu bid’atla birlikte dinin esasıyla ters düşen bu çirkin şeyler meydana gelmeye başladı. Bunun yanında erkeklerle kadınların birbirine karışması gibi daha başka çirkin şeyler meydana gelmiştir.

Mehmet Akif Ersoy'un Bu Gece İçin Kaleme Aldığı Dörtlük

“Ondört asır evvel yine böyle bir geceydi.

Kumdan ayın ondördü bir öksüz çıkıverdi.

Lâkin o ne hüsrandı ki, hissetmedi gözler.

Kaç bin senedir halbuki bekleşmedelerdi.”

Bizde 5haber.com ekibi olarak Mevlid Kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını Allah'tan dileriz. Dularda buluşmak dileği ile.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.