En güzel SMS Kadir Gecesi kutlama mesajları 2017 (Kısa ve özlü mesajlar)

Mübarek Kandil gecesinde sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı Kadir Gecesi mesajları haberimizin devamında.

Yayınlanma:
En güzel SMS Kadir Gecesi kutlama mesajları 2017 (Kısa ve özlü mesajlar)

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin gelmesi ile birlikte internet üzerinde Kadir Gecesi ile ilgili aramalar başladı.

İslam Alemi tarafından en hayırlı kabul edilen gecelerden olan Mübarek Kadir Gecesi vesilesi ile Müslümanlar, sevdiklerinin ve yakınlarının bu Mübarek günlerini kutlamak için mesajları araştırmaya başladı. İşte bu mübarek günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz ve onlarla paylaşabileceğiniz en güzel Kadir Gecesi mesajları.

# Sevginin tacı güldür ve her baharda bir gül taçlanır. O gül ki Efendimizi bizlere hatırlatır. Onu hatırlayana gül kokusu gelir. Gül ve sevgi kokulu nice hayırlı kandillere

# Tövbe güvercinleri kalbine konsun, af ve mağfiret dalgaları kapında olsun. Tüm Melekler sizlerle olsun. Dualarınız kabul ve makbul, Kandiliniz mübarek olsun.

# Bin yıldan daha uzun gelen günler vardır, bazen bir yıl ise bir günden az gelir. Bin yazılan bu gecede dualarda buluşmak temennisi ile. Kadir Geceniz mübarek olsun.

# Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbı Yüce Allah, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde dualarınızı kabul ve makbul eylesin.

# Yağmur bulutları gibi yüklü gelen, eteğindeki hayır sağanaklarını başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk ile umut veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle.

# Kalpler vardır, sevgiyi ve aşkı yaşatmak içindir,insanlar vardır, dostluğu ve samimiyeti paylaşmak için, Mübarek günler vardır, ihya etmek için Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

# Kulun Rabbına yakın olduğu gecelerin en önemlisi. Dua edenler geri çevrilmediği, günahların bağışlandığı bu mübarek gecede dualarda buluşmak ümidi ile.

# Bu gece çok hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadet ve imala çarpsın, gönüllerimiz nurla dolsun ve bir olsun. Kandiliniz mübarek olsun!

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.