Komik ve Anlamlı Yeni Yıl Kutlama Mesajları SMS-2017 Yılı Mesajları

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte herkesi tatlı bir telaş kapladı. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel, komik ve anlamlı yeni yıl mesajları yazımızda.

Yayınlanma:
Komik ve Anlamlı Yeni Yıl Kutlama Mesajları SMS-2017 Yılı Mesajları

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte binlerce vatandaş, internet üzerinden yeni yıl mesajlarını araştırmaya başladı. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel yeni yıl mesajları.

# Mutluluk bankası sevgi şubesinde bulunmakta olan 2017 numaralı hesabınıza, 365 gün 6 saat daha yatırılmıştır. Mutlu ve huzurlu bir şekilde harcamanız dileğiyle. İyi yıllar.…

# En güzel saatler, 2017 yılında sizlerin olsun. Yeni yılınız kutlu olsun.

# Her yeni yıl, yeni umut kapılarının, sürekli olarak artan sevgilerin habercisidir. 2017 yılınızın da böyle geçmesi dileği ile.. Nice Yıllara..

# Ho ho ho!!Yepyeni bir yıla sevgiyle, seven ve sevdiklerinle merhaba demen dileği ile.. Mutlu yıllar..

# Hiç gülmediğimiz gün, en kötü günümüzdür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle iyi yıllar...

# Yeni yılımız, sağlık, huzur ve mutluluğumuzu daim olsun. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Dert ve tasaların sona ereceği bit yıl olması dileği ile.

# Rabbım, sen sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helal rızk ihsan eyle. Bu sene beni, yakınlarımı ve Müslüman alemini şeytanın aldatmasından, hilelerinden ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et.

# Mutluluk yağmurlarına şemsiyesiz yakalanman dileğiyle. Mutlu yıllar.

# Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler, dilinde dualar eksik olmasın mutlu yıllar.

# Yeni yılın insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk ve dirayet getirmesi dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

# İlk aşk başkadır demişler, gerçekten de öyleymiş sevgilim. Seninle açtığım gözlerimi seninle kapatabilmek dilekleri ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

# Yeni yılda melekler sihrini göstersin, neşe ve mutlulukların hepsi sana gelsin. Mutlu Yıllar!

# Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizin ve sevdiklerinizin olsun. Sağlıklı ve mutlu yıllar!

# Bizde 5haber.com ailesi olarak 2017 yılının tüm dünyaya ve Türkiye'ye barış vu huzur getirmesini diliyoruz. Yeni Yılınız kutlu olsun.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.