En Güzel ve Uygun Fiyatlı Öğretmenler Günü Hediyeleri (En Çok Tercih Edilenler)

Öğretmenler Günü'nün yaklaşması ile birlikte binlerce öğrenci öğretmenlerine alacakları hediye için arayışa geçti. İşte öğretmeninize alabileceğiniz en güzel ve en uygun hediyeler ile en çok tercih edilenler.

Yayınlanma:
En Güzel ve Uygun Fiyatlı Öğretmenler Günü Hediyeleri (En Çok Tercih Edilenler)

24 Kasım Öğretmenler Günü'nün yaklaşması ile birlikte binlerce öğrenci ve vatandaş, öğretmenlere alacağı hediyeyi araştırmaya başladı. İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde alabileceğiniz en güzel ve uygun hediyeler için öneriler.

Hepsiburada, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanya ile cep telefonu, kol saati, çiçek, çikolata, parfüm, bilgisayar, kitap gibi pek çok ürün grubunda yüzde 50’ye varan indirimler düzenleyerek, öğretmenlere en güzel hediyeleri uygun fiyatlarla almak için kampanya başlattı.

30 farklı kategoride 3 milyondan fazla ürünle Türkiye’nin en büyük online alışveriş platformu halinde olan hepsiburada, Öğretmenler Gününde de çok sayıda ve uygun fiyatlı hediye seçeneğini bir arada müşterilerine sunuyor. Öğretmeler için en çok tercih edilen hediye seçenekleri arasında, çiçek ve çikolata çeşitleri en başta geliyor.

Site tarafından müşterilerine yönelik başlatılan kampanyada, tek dal bordo, beyaz, lila ve leylak renkli orkideler 44.90 liradan satışa sunulurken, çikolata kategorisinde de ChocChic markasının özel ürettiği “Canım Öğretmenim” çikolata seti 27.90 liralık fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

Bu önemli günü kutlamak için öğretmenlerine daha özel ve kişisel hediyeler vermek isteyenler ise cüzdan, dolma kalem, kredi kartlık, kalem tablası ve not defteri gibi ürünlerin içerisinde olduğu 83.07 liradan 286.22 liraya kadar VIP setleri tercih edebilecek.

Hepsiburada’nın büyük ilgi gören teknoloji kategorisinden de özel seçenekler Öğretmenler Günü kampanya sayfasında yer alıyor. Farklı bütçelere uygun tablet alternatiflerinde yüzde 50’ye varan indirimler var.

Kol saatlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Pierre Cardin erkek kol saati büyük bir indirimle 739 lira yerine 219.90 liraya satılıyor. Calvin Klein One 200 ml unisex parfüm ise 228 lira 89.90 liralık fiyatıyla sunuluyor.

Öğretmenler Günü özel kampanyasında ayrıca, taşınabilir bilgisayar, kahve makinesi ve kitap gibi farklı ürün gruplarında yüzde 50’ye varan indirimlerden faydalanmak mümkün.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.