En Güzel ve Anlamlı Cuma Mesajları Resimli 22 Eylül 2017

Cuma gününde sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel, yeni ve anlamlı resimli cuma mesajları için yazımıza göz atabilirsiniz. İşte Sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel cuma mesajları.

Yayınlanma:
En Güzel ve Anlamlı Cuma Mesajları Resimli 22 Eylül 2017

Müslüman alemi tarafında haftanın en mübarek günü olarak kabul edilen cuma gününün gelmesi ile birlikte binlerce kişi, internet üzerinde cuma mesajlarını araştırmaya başladı. İşte en güzel ve anlamlı resimli cuma mesajları.

Akıllı telefonların yaygınlaştığı ve günümüzde hemen hemen herkesin facebook, instagram, twitter ve whatsapp kullanması nedeniyle en çok aranan kelime resimli Cuma mesajları olarak öne çıkıyor. İşte mübarek cuma günü sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli cuma mesajları ve cuma günü ile ilgili ayet ile hadisler.

Artık namazı kılınca, yeryüzünde dağılın. Allah’ın fazlını isteyip-arayın ve Allah’ı çokca zikredin; umulur ki felaha (kurtuluşa ve umduklarınıza) kavuşmuş olursunuz. (Cuma – 10)

cuma mesajları ile ilgili görsel sonucu

Oysa onlar (kendilerini tümüyle Allah’a ve İslam’a teslim etmeyenler) bir ticaret ya da bir eğlence gördükleri zaman, (hemen) ona sökün ettiler ve seni ayakta bıraktılar. De ki: “Allah’ın katında bulunan, eğlenceden ve ticaretten daha hayırlıdır. Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır.” (Cuma – 11)

“Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. ”

“Bir kimse güzelce abdest alarak cuma namazına gelir, hutbeyi ses çıkarmadan dinlerse, iki cuma arasındaki ve fazla olarak üç günlük daha günahları bağışlanır. Kim hutbe okunurken çakıl taşlarıyla oynarsa, boş ve mânasız bir iş yapmış olur. ”

“Büyük günahlardan kaçınıldığı sürece, beş vakit namaz ile iki cuma ve iki ramazan, aralarında geçen günahlara keffaret olur. ”

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.