Erzurum 20 Yaşındaki Şehidi Piyade Çavuş Arif Tuğ'u Karşıladı

Önceki gün Kayseri'de gerçekleşen terör saldırısında şehit olan Erzurumlu Arif Tuğ'un cenazesi, memleketine uğurlandı. Şehidin cenazesini binler karşıladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Erzurum 20 Yaşındaki Şehidi Piyade Çavuş Arif Tuğ'u Karşıladı

Önceki sabah Kayseri'de meydana gelen ve ülkeyi derin bir yasa boğan terör saldırısında şehit olan Erzurumlu Piyade Çavuş 20 yaşındaki Arif Tuğ'un cenazesi askeri uçakla Erzurum'a getirildi.

Kayseri'de düzenlenen törenin ardından bugün saat 15.15 'te askeri uçakla babası Haydar Tuğ ile birlikte askeri havalimanına getirilen şehit Arif Tuğ'un cenazesini, Vali Seyfettin Azizoğlu, Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Teşkesenlioğlu, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, 9 'uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, Vali Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, ailesi ile birlikte çok sayıda vatandaş tarafından karşıladı. Üzüntülü olan şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Uçaktan alınan şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, mehmetçikler tarafından omuzlarda taşınarak askeri helikopterle Oltu İlçesine götürüldü. Şehidin cenazesi Devlet Hastanesi morguna konuldu. Ailenin 5 çocuğundan en büyüğü ve bekar olan Arif Tuğ'un cenazesi, yarın öğlen namazından sonra baba ocağı olan Şenkaya İlçesi'ne bağlı Çamlıalan Köyü'nde toprağa verilecek.

5haber.com  | Erzurum

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.