Eski Milli Futbolcu İsmail Kurt Hayatını Kaybetti (İsmail Kurt Kimdir?)

Alınan son dakika bilgilerine göre eski milli futbolcu İsmail Kurt hayatını kaybetti. İşte milli futbolcunun hayatı.

Yayınlanma:
Eski Milli Futbolcu İsmail Kurt Hayatını Kaybetti (İsmail Kurt Kimdir?)

Eski milli futbolculardan 83 yaşındaki İsmail Kurt, İstanbul'da sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitirdi.

Çeşme'yi çok seven, kış ayları hariç yılın 9 ayını İzmir'in turizm cenneti bu ilçesinde geçiren eski milli futbolcu İsmail Kurt'un vefatı üzerine bir açıklama yapan Çeşme Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Arda Gönül, "Dernek üyemiz, eski milli futbolcu ve Türk sanat müziği sevdalısı, güfteleri ve besteleri olan değerli büyüğümüz İsmail Kurt ağabeyimiz vefat etmiştir. Başta ailesi olmak üzere, sevdiklerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin" dedi. İsmail Kurt'un Çeşme Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nda da bir süre yer aldığını belirtti.

İsmail Kurt Kimdir?

1 Ocak 1934 Kırklareli doğumlu olan Kurt, 1957 yılında Türkiye B Milli Takımında ve 1965- 1968 yıllarında da Türkiye Milli Takımı'nda forma giymişti. Kurt, Galatasaray ve Fenerbahçe futbol takımlarında da futbol oynamıştı. İsmail Kurt, eski milli futbolculardan ve Galatasaray takımı oyuncularından Metin Kurt'un da ağabeyiydi.

Eski Milli Futbolcu İsmail Kurt'un, İstanbul'da yarın yapılacak törenin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na toprağa verileceği bildirildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.