Eskişehir'de Feci Trafik Kazası! TIR Otomobili Ezdi: 2 Ölü, 2 Yaralı

Son dakika haberi Eskişehir'den geldi. Alınan son bilgilere göre TIR ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Eskişehir'de Feci Trafik Kazası! TIR Otomobili Ezdi: 2 Ölü, 2 Yaralı

Son dakika haberi: Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi'nde bir TIR, önünde seyretmekte olan otomobile çarptı.  TIR ile bariyerler arasında kalan otomobilde sıkışan 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Kaza bugün akşam saatlerinde Sivrihisar İlçesi köprülü kavşakta meydana geldi. Mustafa K.'nın kullandığı 26 VD 153 plakalı TIR, Furkan Kaplan yönetimindeki 38 YF 102 plakalı otomobile arkadan çarptı. TIR ile demir bariyerler arasında sıkışan otomobilde sürücü Furkan Kaplan ve yanında oturan Ali Çolak olay yerinde öldü. Araçta bulunan Osman Ekici ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ağır yaralandı. Yaralılar ambulansla Eskişehir'deki hastanelere kaldırıldı. TIR şoförü Mustafa K.'nın gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Eskişehir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.