Eskişehirli Polis Memuru Ali Sevim Sur'daki Patlamada Şehit Oldu

Sur'da gerçekleşen hain saldırıda şehit olan 4 polisimizden Eskişehirli Ali Sevim'in baba evine acı haber verildi. İşte alınan son dakika haberleri ve şehidimiz hakkında kısa bilgi.

Yayınlanma:
Eskişehirli Polis Memuru Ali Sevim Sur'daki Patlamada Şehit Oldu

Diyarbakır'ın Sur İlçesinde meydana gelen hain saldırı sonucu Eskişehirli polis memuru Ali Sevin şehit oldu.

Diyarbakır'ın Sur İlçesinde Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesindeki hafriyat alanı yakınlarında bulunan mezarlık duvarının altına PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada, şehit olan polis memurlarından 32 yaşındaki Ali Sevim'in Eskişehir'de oturan yakınları yasa boğuldu.

Evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilen Ali Sevim'in şehit haberini bugün akşam saatlerinde Şirintepe Mahallesi Akgünler Sokak'ta oturan ve her ikisi de işitme engelli olan Fatma - Eyüp Sevim çifti ile işitme engelli olmayan kardeşi Seyit Sevim'e Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü ile Emniyet Müdürü Engin Dinç tarafından verildi. Şehidin babaevinin girişine Türk Bayrağı asıldı. 9 aylık Eyüphan adlı bir oğlu olan Ali Sevim'in cenazesi yarın ikindi namazından sonra Eskişehir Reşadiye Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Kanlıpınar Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Eskişehir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.