Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. Bölümünde Neler Yaşandı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine nefesleri kesti. İşte son bölümde yaşananların özeti.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. Bölümünde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarında yayınlanan Salı akşamlarının vazgeçilmezi ‘’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’’  önceki akşam yayımlanan 49.Bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Yer altı dünyasının birbirinden karışık olaylarının konu olduğu dizide izleyiciler yine seyre doydu…

ESRA ENVERDEN, ENVER ÇAKIRBEYLİLERDEN KURTULDU

Hastanede Esra’yı öldürmeye gelen Enver, Fahri’nin gelmesiyle başarısız oldu. Enver’i yakalayıp galeriye götüren Reha  gülmezler tarafından takip ediliyordu. Enişte’nin tam Enver’i öldüreceği sırada gülmezler kalabalık olarak galeriyi ateş altına aldı ve Enver’i kurtardılar.

AMERİKALILARIN ŞANTAJI ETKİLİ OLDU

CIA Davut’u ziyaret etti. Şantaj işe yaradı. Davut, Salih GÜLMEZ dahil herkesi serbest bıraktı. Yıllardır bunun hayaliyle yaşayan Nevzat, Davut Bey’e kırgın ve kızgın. Ancak Davut Bey yüzünde beliren korkunun yeni bir strateji olduğunu ve bunun zafer öncesi bekleyiş olduğunu kız kardeşleri Handan ve Ceylan ile paylaştı.

ÜNAL KAPLAN ÖZER’İ GÖZDEN ÇIKARDI

Durumları çok iyi analiz eden ve hiçbir zaman kaybeden tarafta olmayan Ünal Özer Bey’i gözden çıkardı. Nevzat ile görüşen Ünal KAPLAN, bilgiler için devlete Özer’i vermeyi teklif etti ve yine KAPLAN olduğunu gösterdi.

HIZIR ÇAKIRBEYLİ KIZINI ÖZKAN’IN YEĞENİ TANER'E VERECEK Mİ ?

Hızır kızını Taner’e vermeyi kabul etti. Özkan ile anlaşan Hızır dostluğu karşısında kızı Zeynep’i vermeyi kabul ederek Özkan’ı kullandı. Kızının sözlüsünü öldürme görevini de yeğeni Alpaslan’a verdi. Trafik kazası süsü verilerek Taner’in öldürülmesini istedi. Durumdan haberdar olmayan Meryem ve oğlu Ömer Hızır’a öfkeli.Gelecek bölümde öfke dinecek mi bekleyeceğiz…

İLYAS’IN KARISI ESRA HAMİLE

Esra’nın baş dönmelerinin sebebi hamile olmasıymış. Çocuğun sağlıklı olup olmayacağı konusunda emin olmayan Esra hamile olduğunu İlyas’tan saklama kararı aldı ve Meryem’den gizli kalmasını istedi.

HIZIRIN OĞLU! HIZIR ALİ ÇAKIRBEYLİ!

Ve haftanın finaline yakışır bitiş. Hızır Ceylan’dan olan oğlu ile tanıştı. Ceylan oğlu Hızır Ali’yi alıp babası Hızır’ın evine tanışmaya götürdü. Meryem Nazlıdan olan Yunus’tan sonra, Ceylan’dan olan Hızır Ali’yi kaldırabilecek mi? Hızır bundan sonra öğrendiği oğlu ile neler yaşayacak? Etrafında ki hainler ile uğraşan Hızır yine büyük bir aile sorunu ile karşı karşıya. Gelecek haftaki bölümde merak edilen konulara cevap bulacak mıyız? Haftaya görüşmek üzere…

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.