Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. Bölüm-Esra Çocuğunu Aldırdı Mı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 27 Aralık akşamı ekranlara gelen son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Suikastçiden bir isim alan Hızır'ın şimdiki hamlesinin ne olacağı merakla bekleniyor. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 53. Bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. Bölüm-Esra Çocuğunu Aldırdı Mı?

Atv Ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Eşkiya Hükümdar Olmaz, bu akşam ekranlara gelen 53. Bölümü ile yine nefesleri kesti. Geçtiğimiz sezon başlayan ve güçlü kadrosu ile senaryosu sayesinde kısa süre içerisinde büyük bir izleyici kitlesi elde eden, başrolünde usta oyuncu Oktay Kaynarca'nın oynadığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 27 Aralık Salı günü yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Salı akşamı ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 27 Aralık akşamı yayınlanan son bölümünde İlyas, baba olacağını öğrendi. Hızır ise, suikasttan yakaladığı adamdan aldığı isimi hiç kimseye söylememe kararı aldı. Özkan ise Ceylan ile Hızır'a bir mesaj yolladı ve Hızır ile görüşmek istediğini söyledi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde Özkan, yaşamak için tanıdığı herkesi satmaya niyetli. Esra ise çocuğunu aldırdığını söyledi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümünde, CIA Ünal’ın ölüm emrini verdi ve Hızır ile anlaşmak için ona bir mesaj yolladı. Hızır ise kendisi ile anlaşmak isteyen CIA ile bir görüşme yaptı. CIA içinde bir takım isimler Hızır’ın hayatta olmasından rahatsız olmakta ve Hızır’a suikast düzenlemek için harekete geçmektedir. Civciv ile anlaştıklarını sanan CIA’in planları ise boşa düştü.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.