Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. Bölüm (Eşkiya 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde neler yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı_ Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü nasıl izlerim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. Bölüm (Eşkiya 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Binlerce takipçi tarafından büyük bir merak ve ilgi ile takip edilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, önceki akşam 66. bölümü ile Atv ekranlarında yayınlandı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünde neler yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünü nasıl izlerim? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümü detayları.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünde Ünal ve Suzi'nin öldüğünü gizlemek isteyen Hızır, onları kimseye göstermeden saklamaya çalışıyor. Ancak Ancak Suzi ile İlyas arasındaki aşk bu planı bozmak üzeredir. Gece yarısı İlyas'ın yanına giden Suzi'yi eve gelen bir yarım yamalak görür ancak tam tanımaz. Bu nedenle hem Suzi ve Ünal gözlerinin önünde olmasını isteyen Hızır, onları en güvenli ve kimsenin bulamayacağı yer olan kendi evine götürdü.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 66. bölüm sonunda asa toplantıya başlar. Toplantının sonuna doğru Ünal masaya gelir ve Rüstemin karşısına geçerek ölmediğini açıklar.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünüz izlemek için aşağıda bulunan adresi yeni sekmede açarak ziyaret edebilirsiniz.

"

Eşkiya Önceki Bölümde Neler Yaşandı?

Ünal'ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır'a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder. Esra ve İlyas'ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.