Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. Bölüm Tek Parça Yayınlandı (EDHO 77. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde neler yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünü nasıl izlerim? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 76. bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. Bölüm Tek Parça Yayınlandı (EDHO 77. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Ekranların en sevilen dizileri arasında olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Reyting sıralamasında sürekli üst sıralarda olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümü ekran başında izleyemeyen takipçiler ise internet başında dizinin son bölümünü araştırmaya başladı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde neler yaşandı? Eşkiya'nın son bölümünü nasıl izlerim? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin son bölümünü izleme kanalı.

Eşkiya'nın son bölümünde Yaşar, işlediği suça dostum dediği İlyas'ı katarak kaderine ortak etmiştir. Amacı kardeşinin ölümünü ona ihale eden Ekrem'in oyunundan sıyrılmayı başarmaktı. İstihbarattaki karşıt yapılanmayı açığa çıkarmaya çalışan Ceylan ve Nevzat bu durumu devletin menfaatine kullanmaya çalışır ve bunda da başarılı olurlar. Nevzat artık Çakırbeyli ailesinin yanında olmayacağını açıkça söylemiş olsa da ortak düşmanların karşısında bir arada olmak gerektiğini bilir.

Öte yandan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünde Ekrem'in uğruna kardeşini kurban ettiği planlarından biri de Hızır'la birlikte ticaret masasına oturabilmektir. Nitekim yaptığı eylemlerle güven sağlar ve ölüm haberini bekleyen masadakiler karşısında bir sandalyeye sahip olur. Bütün bu krizler içinde dostu düşmanı bir araya getiren masa toplantısında oklar Ünal Kaplan'a çevrilecektir. Tüm düşmanları yok olana kadar kıyıma amade olan Hızır da bu toplantıdan kafasındaki soru işaretlerini dağıtmadan ayrılmama konusunda kararlıdır.

Eşkiya'nın ekranlara gelen son bölümünü aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açebilir ve dizinin son bölümünü buradan izleyebilirsiniz.

Eşkiya yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.