Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı , Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ATV ekranlarının büyük bir beğeni ile takip edilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin son bölümü nefesleri kesti. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm tüyoları

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı , Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Geçtiğimiz sezon ekranlarda fırtınalar estiren ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde izleyiciler, bu hafta yine hareketli bir bölümle karşılaştı. Dizinin önceki hafta ekranlara gelen son bölümünde Hızır ile konsey üyeleri, Davut'a suikast girişimi düzenlemek suçundan gözaltına alındı. Hızır ile birlikte tüm masa üyelerinin gözaltına alınması ise ortalığı fena karıştırdı. Konsey içerisindeki haini halen bulmuş değil. Hainin kim olduğunun bulunamaması ve konsey üyelerinin içeride olması ile izleyicilere keyif dolu ve aksiyonu bol bir gece sunan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, gelecek hafta her zaman ki günü ve saatinde ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

Öte yandan dizinin son sahnesinde Gülmezler ailesinden Enver, Esra'yı öldürmek amacıyla hastanenin odasında sıkıştırır ve onu kıskıvrak yakalar. Peki Enver Esra'yı öldürecek mi? Bu durumda Esra nasıl bir yola başvuracak? Konsey üyeleri gözaltından çıkabilecek mi? Hızır ve diğer masa üyeleri, aralarına sızan haini bulabilecekler mi? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası gelecek hafta yayınlanacak olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde izleyici ile buluşacak.

Çakırbeyli'nin Salih'le girdiği savaşta kaçacak yeri kalmayıp kapana kısılan Hızır'ın işi bu sefer o kadar kolay olmayacak.

Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan dizinin son bölümününü ve yayınlandığı anda fragmanını izlemek için "http://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum" adresini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.