Esra Erol'da Gelin Adayı Merve Canlı Yayında Bayıldı (Esra Erol 17 Ocak)

Önceki akşam yayınlanan son bölümünde Esra Erol'da hareketli ve hüzünlü anlar yaşandı. Mustafa iel ayrılacağını söyleyerek stüdyoyu terk etmek üzere yürüyen gelin adayı Merve bir anda bayıldı. İşte önceki akşam yayınlanan Esra Erol programında yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Esra Erol'da Gelin Adayı Merve Canlı Yayında Bayıldı (Esra Erol 17 Ocak)

Esra Erol 17 Ocak günü yayınlanan programda neler yaşandı? Ekranların sevilerek izlenen izdivaç programı Esra Erol'un önceki gün yayınlanan son bölümünde ilginç olaylar yaşandı. Tansiyonun yüksek olduğu son bölümde bir gelin adayı ise bayıldı. İşte Esra Erol 17 Ocak günü ekranlara gelen bölümünde yaşanan olaylar.

3 hafta önce yayınlanan bölümünde Merve'nin adı Alper ile anılmış ve bu durum sonucunda kavga çıkmıştı. Bir süredir aşk yaşamakta olan Mustafa ile Merve'nin bu güzel gidişatına Alper'den bir darbe geldi. Alper bir süredir aşk yaşamakta olan çiftten Merve hakkında bazı açıklamalarda bulundu ve ortalığı karıştırdı. Programda tansiyon yükselince programın sunucusu Esra Erol, kimin yalan, kimin doğru söylediğini bulmak için ikiliyi yüzleştirme kararı aldı.

Merve ise artık bu durumdan çok yorulduğunu, her ne kadar çabalasa da atık mutlu olamayacağını düşündüğünü herkesin yanında dile getirdi. Esra Erol ise Merve'nin bu konuşmasına, Mustafa sana kötülük mü yaptı , kötü mü davrandı? sorularını sordu. Ancak bu sorular karşısında Merve Mustafa'nın kendisine kesinlikle kötü davranmadığını, ilişkiyi hem Mustafa'nın iyiliği hem de kendi sosyal medya sıkıntıları nedeniyle bitirdiğini açıkladı.

Stüdyoda Bayıldı

Merve, Mustafa ile birlikte stüdyoya gelerek bazı açıklamalarda bulundu. Merve Mustafa ile birlikte olmayacağını ve ondan ayrılacağını açıkladı. Daha sonra ise stüdyoyu terk etmekte olan Merve bayıldı. Esra Erol ise yayına devam ederken kameralar, baygınlık geçiren MErve'yi çekmedi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.