Evleneceksen Gel 24 Şubat 2017'de Anıl'dan Solmaz!'a Hediye Sürprizi

Ekranların sevilen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in önceki akşam yayınlanan son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. İşte son bölümde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Evleneceksen Gel 24 Şubat 2017'de Anıl'dan Solmaz!'a Hediye Sürprizi

Binlerce izleyici tarafından her bölümü merakla beklenen Evleneceksen Gel'in son bölümü önceki akşam yayınlandı. Binlerce izleyici ekran başında Evleneceksen Gel'in son bölümün izledi. Son bölümü televizyonda izleyemeyen takipçiler, internet üzerinde son bölümde yaşanan olayları araştırmaya başladı. İşte sevilen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in son bölümünde yaşanan olaylar.

Evleneceksen Gel'in 24 Şubat Cuma bölümünde Anıl, Solmaz için bir hediye aldı. Solmaz'a hediye alarak büyük bir sürpriz yapan Anıl sanılanın aksine hediyeyi Solmaz'a değil Annesine almıştı. Hediye alan Solmaz, aldığı hediyeyi açınca çok şaşırdı. Hediye hakkında yorumlarını söyleyen Solmaz bugüne kadar kimsenin annesine hediye almadığını söyledi ve  Kaan ile Nurullah'a inceden gönderme yaptı.

Solmaz Anıl'ın bu hediyesi sonrası çok şaşırdı ayrıca çok da sevindi. Hediye sonrasında Solmaz'ın annesi canlı yayına bağlanarak düşüncelerini dile getirdi. Telefona bağlanan Cemile anne kendisine hediye alan Anıl'a çok teşekkür etti. Kaan ve Nurullah ise Anıl'ı gösteriş yapmakta olduğunu söyledi.

Anıl'ın Solmaz'ın annesine aldığı hediye ise kırmızı bir bluz oldu.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.