Evleneceksen Gel'de Son Bölümde Neler Yaşandı? Nurullah ile Solmaz Arasında Ne Oldu?

Ekranların sevilerek takip edilen evlilik programı evleneceksen Gel'in son bölümünde neler yaşandı? İşte son bölümde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Evleneceksen Gel'de Son Bölümde Neler Yaşandı? Nurullah ile Solmaz Arasında Ne Oldu?

Show TV ekranlarında yayımlanan, binlerce takipçi tarafından merakla ve büyük bir ilgi ile takip edilen evlilik programı Evleneceksen Gel'in önceki 24 Kasım gününde yaşanan olaylar, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Büyük bir ilgi, merak ve sevgi ile izlenen evlilik programı Evleneceksen Gel'de 24 Kasım'da yine heyecan doruktaydı. Önceki gün yayınlanan bölümünde en çok merak edilen konulardan biride Nurullah ve Solmaz aşkı nereye gidiyor. Çift arasındaki aşk sona mı eriyor? Nurullah ve Solmaz birliktelikleri ve aşkları konusunda ne karar verecekler? Binlerce takipçinin merak ettiği bu soru, önceki gün yayınlanan programda izleyici ile paylaşıldı. Akıllarda kalan bir diğer soru ise Nurullah eski aşkı Gözde Nur'a geri mi dönecek yoksa, Solmaz ile olan ilişkisine geri mi dönecek? Solmaz ise dans ederken kendisine gül atan talibine ne diyecek.?

Önceki akşam yayınlanan Evleneceksen Gel'in yeni bölümünde Nurullah ilk aşkı Gözde Nur ile mutlu olduklarını dile getirirken, dün gece Solmaz'ı aradı. Nurullah'ın Solmaz'ı araması üzerine Evleneceksen Gel programında tedirgin dakikalar yaşandı.Gözde Nur, Nurullah'ın Solmaz'ı aradığını duyunca deliye döndü. Nurullah ise konu ile ilgili daha sonra yaptığı açıklamada Gözde Nur ile her şeyin yoluna girdiğini söyledi ama Gözde Nur bunu yalanladı ve gözyaşlarına boğuldu. Solmaz'ın ise ne yapacağı merakla beklenirken, stüdyoya Solmaz'ın halası telefonla bağlandı ve Nurullah'ın agresif biri olduğunu, bu nedenle Solmaz'ın onu ailesi ile tanıştıraya cesaret edemediğini söyledi.

5Haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.