Evlilik programları yasaklandı-Sosyal medya coştu (En komik evlilik programı tweetleri)

Evlilik programlarının yasaklanması kararının alınmasının ardından sosyal medya üzerinden binlerce yorum atıldı. İşte evlilik programları hakkında yapılan bir birinden komik paylaşımlar.

Yayınlanma:
Evlilik programları yasaklandı-Sosyal medya coştu (En komik evlilik programı tweetleri)

Yayımlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname ile kapanmaları kararı alınan evlilik programları hakkında sosyal medya üzerinden binlerce paylaşım yapıldı.

Toplumun çok büyük bir kesimi tarafından büyük bir tepki ile karşılanan ve bir süredir yasaklanması veya yaptırımlar yapılması gündemdeydi. Beklenen karar bugün açıklandı ve Resmi Gazetenin son mükerrer sayısında yayımlanan 690 nolu Kanun Hükmünde Kararname ile bu programlar yasaklandı.

Evlilik programlarının yasaklanmasının ardından sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımlarla bu duruma sevinen binlerce vatandaşın yanı sıra bu yasağa tepki gösterenler de oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ile bu duruma esprili bir şekilde karşılık verdi. İşte evlilik programlarının yasaklanması kararı sonrasında sosyal medya üzerinden yapılan bir birinden komik ve eğlenceli paylaşımlar.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.