Fahriye Evcen-Burak Özçivit'in Düğün Tarihi Ne Zaman? Özçivit-Evcen Çifti Dünya Evine Ne Zaman Girecek?

Geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen'e evlilik teklifi sonrası magazin dünyası düğün tarihi için beklemeye başladı. Peki Fahriye Evcen-Burak Özçivit ikilisi ne zaman evlenecek İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fahriye Evcen-Burak Özçivit'in Düğün Tarihi Ne Zaman? Özçivit-Evcen Çifti Dünya Evine Ne Zaman Girecek?

Son günlerde magazin gündeminin en gözde çiftlerinden olan Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin evlenecekleri tarih belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde doğum günü partisinde Fahriye Evcen'e evlenme teklifi eden Burak Özçivit, kendisine sürpriz doğum günü partisi hazırlayan Fahriye Evcen'e bu şekilde bir sürpriz yaptı. Evlilik teklifinin hemen ardından magazin dünyası çiftin düğün tarihini beklemeye başladı. İkiliden nikah haberi bekleyen magazin dünyasına beklenen haber geldi. Çift, Ramazan Bayramı'nın ardından Temmuz 2017 başlarında dünya evine girmeyi planladıklarını açıkladı. Sözcü'de yer alan habere göre, Burak Özçivit'in anne ve babasıyla, Fahriye Evcen'in ailesinin yaşadığı Almanya Solingen'e gidip kız isteme ve söz meselelerini yerine getireceği bilgisi alındı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in nikah ve düğün törenleri sonrasında balayı için Uzak Doğu'yu düşündükleri iddiaları ileri sürüldü.

Burak Özçivit'ten Evcen'e Destek

‘Ölene Kadar’ adlı televizyon dizisinde ilk bölüm heyecanı olan Fahriye Evcen'e sevgilisi Burak Özçivit'ten destek geldi. Özçivit yaptığı açıklamada,“Emeği geçen herkesin eline sağlık. Her şeyiyle güzeldi ama sen bir ayrı güzeldin. Fahriye Evcen bundan sonra ölene kadar izleyeceğiz” sözlerini söyledi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.