Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm Yayınlandı (Fazilet Hanım ve Kızlar Star TV Son Bölüm)

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümü önceki akşam ekranlara geldi. Ekranlara gelen son bölümü izleyemeyen takipçiler ise internet üzerinden dizinin son bölümünü araştırmaya başladı. İşte Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve diziyi izleyebileceğiniz platform.

Yayınlanma:
Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm Yayınlandı (Fazilet Hanım ve Kızlar Star TV Son Bölüm)

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları'nın yeni bölümü önceki akşam ekranlara geldi. Dizinin ekranlara gelmesi ile birlikte takipçiler televizyon başına geçti ve yeni bölümü izledi. Ancak diziyi ekranlarda izleyemeyen takipçiler ise soluğu internette aldı. İnternet üzerinden Fazilet Hanım ve Kızları dizisini arayan takipçiler son bölümü araştırıyor. İşte Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin son bölümünü izleyebileceğiniz adres.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir.

Düğün gecesinden sonra yalıda fırtınalar arka arkaya kopmaya başlar. Egemen’ler aldıkları ağır darbelerin etkisiyle savrulurken, Ece’nin hali ,Hazan ve Fazilet arasında yeni bir krizin fitilini ateşler. Öte yandan, kardeşine destek olmak için yalıda daha çok zaman geçirmeye başlayan Hazan, Sinan ve Yağız arasında yarattığı sessiz gerilimden habersizdir. Yaşanan olaylar Yağız ve Hazan’ı giderek daha da yakınlaştırırken Sinan içini kemiren şüphelerin pençesinde kıvranmaya başlar. Hazan’ın Yağız’a doğru attığı beklenmedik adım Sinan’ın sabrını taşıran son damla olurken, fırtınaları dinmek bilmeyen Egemen’leri ise, hayatlarını değiştirecek bir kasırga beklemektedir.

Fazilet Hanım ve Kızlar dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek isteyen takipçiler, aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilir ve diziyi bu adresten izleyebilirler.

http://www.startv.com.tr/dizi/fazilet-hanim-ve-kizlari/bolumler/18-bolum

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.