Fenebahçe'nin Anlaştığı Anthony Bennett Kimdir? | Son Dakika Transferleri

Fenerbahçe Basketbol takımı, Long Island Nets'te forma giyen başarılı basketbolcu Anthony Bennett ile anlaştığını duyurdu. İşte Anthony Bennett hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Fenebahçe'nin Anlaştığı Anthony Bennett Kimdir? | Son Dakika Transferleri

Fenerbahçe Basketbol 2.03'lük Kanadalı forvet Anthony Bennett ile anlaştı.

Fanatik'te yer alan habere göre Cleveland Cavaliers tarafından büyük umutlarla alınmış olan oyuncu beklentileri karşılayamamıştı. Cleveland'dan sonra Minnesota Timberwolves ve Brooklyn Nets'te de forma giyme şansı yakalayan 23 yaşındaki basketbolcu, geçtiğimiz günlerde ise kulübü tarafından serbest bırakılmıştı.

Anthony Bennett Kimdir?

14 Mart 1993 doğumlu olan başarılı basketbolcu, UNLV'de kolej basketbolu oynamıştır.

Anthony Bennett, Minnesota'da oynadığı dönem Raptors 905'e, Brooklyn Nets'te oynadığı dönemde de Long Island Nets'e takımlarına (NBA Geliştirme Ligi) gönderilmişti.

Kariyeri

Profesyonel olarak 2013–2014 sezonunda Cleveland Cavaliers'te forma giyen basketbolcu daha sonrasında 2014–2015 sezonunda Minnesota Timberwolves'ta oynadı. 2015–2016 sezonundaToronto Raptors'ta oynayan başarılı basketbolcu, buradan sonra sırasıyla Raptors 905, Brooklyn Nets ve Long Island Nets takımlarında forma giydi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, basketbol haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.