Fenerbahçe Beraberliği Yakaladı!! Fenerbahçe: 2 Adanaspor: 2 (ÖZET)

Süper Lig'in 17. haftasında oynana Fenerbahçe Adanaspor karşılaşmasında eşitlik sağlandı. İşte karşılaşmadan notlar ve maçın en önemli anları ile goller.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Beraberliği Yakaladı!! Fenerbahçe: 2 Adanaspor: 2 (ÖZET)

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Adanaspor İstanbul'da karşı karşıya geliyor.

Süper Lig'in ikinci devresinin ilk haftasında oynanan Fenerbahçe Adanaspor maçında ilk yarı, deplasman ekibi Adanaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken maçın ikinci yarısına baskılı başlayan Fenerbahöçe aradığı golü 78'de buldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Adanaspor daha ilk dakikalardan itibaren hem defansta hemde hücumda etkili olmaya başladı. 23. Dakikada Renan Foguinho'nun asistini gole çeviren Magaye Gueye takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Gol sonrasında defansif düzene gelen Adanaspor, zaman zaman da hücumda etkili oldu. Ancak Fenerbahçe'nin beraberlik golü henüz ilk yarı bitmeden geldi. 40. Dakikada Martin Skrtel'in asistini değerlendiren Mehmet Topal takımına beraberliği getiren golü kaydetti.

İlk yarı bu skorla tamamlanacakken de sahneye 45+1'de Roni çıktı ve ilk yarının skorunu belirledi. İlk golü atan Magaye Gueye'nin asistini gole çeviren oyuncu Adanaspor'un ilk yarıdan 2-1'lik galibiyetle ayrılmasını sağladı.

Fenerbahçe'nin kullandığı köşe vuruşunda Adanaspor'lu oyuncuların elle müdahalesine hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Fernandao sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-2

İlk 11'ler

Fenerbahçe: 1 Volkan Demirel, 3 Hasan Ali Kaldırım, 19 Şener Özbayraklı, 33 Roman Neustadter, 37 Martin Skrtel

5 Mehmet Topal, 6 Josef de Souza, 8 Ozan Tufan, 92 Aatif Chahechouhe, 9 Fernandao, 77 Jeremain Lens

Adanaspor: 26 Charles Itandje, 5 Mauricio Ramos, 22 Digao, 53 Didi, 6 Samican Keskin, 27 Cem Özdemir, 32 Renan Foguinho, 77 Vladimir Koman, 80 Roni, 88 Bekir Yılmaz, 9 Magaye Gueye

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.