Fenerbahçe Galatasaray Derbisi Ne Zaman , Saat Kaçta Oynanacak?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman oynanacak? Süper Lig'in 11' inci haftasında oynanacak derbi müsabakası saat kaçta başlayacak? İşte derbinin yayın bilgileri ve takımların son durumları.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Galatasaray Derbisi Ne Zaman , Saat Kaçta Oynanacak?

Spor Toto Süper Ligi 11' inci haftasında karşı karşıya gelecek olan iki dev ekip Fenerbahçe ile Galatasaray, maç hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? Karşılaşma saat kaçta başlayacak? Derbi hangi kanalda yayınlanacak? İşte Fenerbahçe-Galatasaray maçının saat ve yayın bilgileri.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 20 Kasım Pazar günü saat 20.00' da oynanacak olup, Lig TV ekranlarından naklen yayımlanacak.

Galatasaray Hazırlıklara Başladı

Bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisi için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı idman gerekleştirdi. Riekerink takımını, ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla idmana başlattı. Pas ve topa sahip olma çalışmalarıyla devam eden basına kapalı antrenmanda, takım halinde savunmadan hücuma geçiş organizasyonları üzerinde durulduğu ve idmanın, altıya altı çift kale maçla tamamlandığı tesislerden alınan son dakika bilgileri arasında.

Yasin A Takımla İdmanlara Başladı

Geçtiğimiz haftalarda Adanaspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında oyundan alınmasına tepki gösteren Yasin Öztekin kadro dışı bırakılmıştı. Yasin'in bu cezası sona ererken, futbolcu, bugün yapılan idmanla birlikte A takımda antrenmana çıktı.

Milliler İdmana Katılmadı

Milli takım kamplarında bulunan Fernando Muslera, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Armindo Bruma, Aurelien Chedjou, Tolga Ciğerci ve Luis Cavanda ile izinli olan Lukas Podolski'nin idmanda yer almadığ antrenmanda, Adanaspor maçında oyundan alınmasına gösterdiği tepki sonrası kadro dışı kalan Yasin Öztekin, ilk kez A takımla idmana katıldı.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.