Fenerbahçe Merdipol Başakehir Maçı Ne Zaman , Saat Kaçta? (Lig Maçı Şifresiz Nasıl İzlenir?)

Süper Lig 18. hafta karşılaşması Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı ne zaman oynanacak? Maç saat kaçta oynanacak? Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı şifresiz olarak nasıl izlenir? İşte detaylar ve maçın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Merdipol Başakehir Maçı Ne Zaman , Saat Kaçta? (Lig Maçı Şifresiz Nasıl İzlenir?)

Spor Toto Süper Lig'de namağlup olarak yolu devam eden lider Medipol Başakşehir ile bu hafta sonu karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklara başladı. Peki Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı ne zaman oynanacak? Maç Saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları.

Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşılaşması 22 Ocak Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma Lig Tv ekranlarında yayımlanacak.

Fenerbahçe Hazırlıklara Devam Ediyor

Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig'in 18. Hafta karşılaşmasında, pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde lider Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde bugün saat 11.30'da başlayan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman 2 ayrı grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda gerçekleştirilen hücum-defans organizasyonlarının ardından antrenman çift kale maçla noktalandı.

Öte yandan sağ arka adelesinde 2'nci derece kısmi yırtık bulunan Mehmet Topal, takımdan ayrı olarak sahada düz koşu yaptı.

Sarı-lacivertli ekip, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalarla tamamlayacak.

Maçı Şifresiz Nasıl İzlerim?

Süper Lig karşılaşmalarının Lig Tv'de yayımlanması ve bu kanalların da aylık ücret ile televizyonlarda gösterilmesi nedeniyle binlerce futbol sever maçları radyodan veya daha sonra özetini izleyerek golleri görebiliyor. Ancak son dönemlerde binlerce kullanıcı tarafından kullanılan telefon uygulaması Periscope üzerinden birçok kullanıcı stattan veya televizyondan canlı yayın yaparak maçı vermektedir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.