Fenerbahçe'de Yeni Sezon Çalışmaları Başladı-İlk Transfer Tamam

Sarı lacivertli ekip, Avrupa'da ve Lig'de havlu atmasının ardından yeni sezon için çalışmalara başladı. İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon rotası ve tamamladığı ilk transfer.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'de Yeni Sezon Çalışmaları Başladı-İlk Transfer Tamam

Kötü geçmekte olan sezon ile Fenerbahçe, yeni sezon çalışmalarına başladı.

Avrupa'dan eli boş dönen ve Süper Lig'de şampiyonluk yarışını erken bırakan Fenebahçe, şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladı. Skorer'in haberine göre yeni sezonda Atiker Konyaspor'un Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı takımın başına getirecek olan Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer rotası da belli oldu

Yönetimin ilk olarak eksik bölgeler için oyuncu bakmaya başladığı belirtilirken, Alex De Souza'nın sonrasında orta sahada meydana gelen boşluk henüz doldurulamadı. Bu nedenle transerde ilk maddenin yaratıcı orta saha oyuncusu olması bekleniyor. Bu kapsamda ise Mehmet Ekici transferini tamamlayan Fenerbahçe'de, Mehmet Ekici,'nin İstanbul'da ev bakmaya başladığı öğrenildi.

Sezon sonunda serbest kalacak olan Mehmet Ekici, devre arsında 2 milyon Euroya alınmak istendi ama bu teklife bordo mavili ekip yanaşmadı. Orta sahada son dönemlerde hissedilen yaratıcı orta saha oyuncu eksikliğinin Mehmet Ekici ile giderilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe yönetiminin bu konuda Mehmet Ekici'ye büyük güveni var. Transferin başarı ile tamamlanacak olması kulüpte mutlulukla karşılandı. Kötü giden sezon sonrası bir türlü yüzü gülmeyen taraftarlar da 26 yaşındaki milli futbolcunun gelmesine sevindi ve alınan bilgilere göre taraftarlar Mehmet Ekici'ye güzel bir karşılama töreni düzenleyecek.

Gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek olan Mehmet Ekici'nin 10 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

Spor haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.