Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Yevhen Konoplyanka kimdir?

Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer hazırlıklarına başladı. İlk olarak Shalke'de kiralık olarak forma giyen Yevhen Konoplyanka ile ilgilenen Fenerbahçe, transfer için görüşmelerin sonuna yaklaşıyor. Peki Yevhen Konoplyanka kimdir? Eski takımı hangisidir? İşte detaylar ve transfer görüşmelerinde son durum.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Yevhen Konoplyanka kimdir?

Fenerbahçe'de hafta sonu düzenlenen Divan Kurulunda önemli açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalar ile önümüzdeki dönem için transfer çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Divan Kurulunda konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayı içerisinde transferlerin hepsinin sona ereceğini söyledi. Aziz Yıldırım'ın ardından kürsüye geçen ve konuşan Yönetici Mahmut Uslu, önümüzdeki dönem kiralık oyunculara yönelineceği söyledi.

İlk Transfer

Öte yandan yurt dışı menşeli bir haberde Fenerbahçe'nin transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kala çalışmalarına hız kazandırdığı belirtildi. Ukrayna'nın RBC adlı haber ajansından edinilen son dakika bilgilerine göre Fenerbahçe, bonservisi Sevilla'nın elinde olan ve Shalke 04'te forma giyen Yevhen Konoplyanka'yı reklerine bağlamak için harekete geçtiği belirtildi.

Ajansta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu için harekete geçtiği ve kulübü Sevilla'dan görüşmeler için izin aldığı öğrenildi. Daha sonrasında ise masaya oturan yetkililer, prensipte anlaştı. Oyuncunun menajeri ile yapılan görüşme olumlu geçti. Şimdi ise son söz Sevilla'da.

Sabah'ta yer alan habere göre iki taraf 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Yevhen Konoplyanka Kimdir?

1989 Ukrayna doğumlu olan 1,75'lik başarılı kanat oyuncusu 2007-2012 yılları arasında Dnipro forması giydi. 102 maça çıkan Yevhen Konoplyanka, 19 gol attı. Milli takım ile 52 maça çıkan başarılı oyuncu bu maçlarda toplamda 12 gol attı.

Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması ve kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından anına haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.