Fenerbahçe'ye Bir Şok da Mehmet Topal'dan Geldi!! Mehmet Topal 4 Maç Yok

Önceki gün oynanan Adanaspor karşılaşmasında sakatlanan Mehmet Topal'dan kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncu sahalardan en az 10 gün uzak kalacak. İşte oyuncunun forma giyemeyeceği maçlar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'ye Bir Şok da Mehmet Topal'dan Geldi!! Mehmet Topal 4 Maç Yok

Fenerbahçe'ye bir şok da Mehmet Topal'dan geldi. Fenerbahçe'nin ön liberodaki etkili ismi Mehmet Topal sahalardan yaklaşık 2 hafta uzak kalacak. Tecrübeli oyuncu bu süreçte 4 maç kaçıracak.

Adanaspor maçında ilk yarının son anlarında sakatlanan Mehmet Topal'ın arka adalesinde sorun yaşadığı ve çekilecek MR'ından sonra durumunun daha da netleşeceği belirtilirken, Topal; M.Başakşehir ile oynanacak kritik maçta takımdaki yerini alamayacak. 22 Ocak'ta Kadıköy'de oynanacak Başakşehir maçında forma giyemeyecek olan Mehmet Topal, bu hafta ve önümüzdeki hafta Türkiye Kupası maçlarını da kaçıracak.

18 Ocak'ta Gençlerbirliği ile deplasmanda yapılacak Türkiye Kupası grup 5. maçı ile 25 Ocak'ta Amed Sportif ile oynanacak gruptaki 6. maçta da takımını yalnız bırakacak olan Mehmet Topal'ın 29 Ocak'ta Kayserispor deplasmanında da yer alması riskli görünüyor.

Mehmet Topal'ın sağ arka adale sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçlar şöyle:

18 Ocak Gençlerbirliği-Fenerbahçe (Kupa)

22 Ocak Fenerbahçe-M.Başakşehir (Lig)

25 Ocak Fenerbahçe-Amed Sportif (Kupa)

29 Ocak Kayserispor-Fenerbahçe (Lig) (şüpheli)

Aziz Yıldırım'dan Çağrı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, önceki akşam oynanan Fenerbahçe Adanaspor karşılaşması sonrasında, "İlk devrede 2-3 takım hariç, diğer takımlara hakem hataları yapıldı. Hakem camiasında gruplaşmalar var. Hakemlere para verilsin diye destek veren başkandım. Kafaları rahat olsun, onlar da sahada mutlu maç idare etsin diye. Şimdi bakıyoruz hiçbir hakem ceza almıyor. Eskiden hakemler ceza alırdı. Daha 6. dakikada penaltı var. Bunu vermeyip maçın kaderi ile oynuyorsun. İlk yarıda penaltımız verilmedi. Maçın kaderiyle oynuyorsunuz. Bütün emekler boşa gidiyor. Burada hakem terörü var. Sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere spor ile alakalı herkesi göreve çağırıyorum. Siyasilere sesleniyorum bunlara müdahale edin terörü bu resmen. Bana ceza vermeniz olayı çözecekse, ben hiç gelmeyeyim. Ama söyleyeceğiz doğruları, yanlışları. Türk sporu böyle gitmez." açıklamalarını yaptı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.