FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem Galatasaray Üyeliğinden İhraç Edildi

Alınan son dakika bilgilerine göre bugün olağanüstü toplanan Galatasaray, Hakan Şükür ve Arif Erdem'i Galatasaray üyeliğinden ihraç etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem Galatasaray Üyeliğinden İhraç Edildi

Önceki gün yapılan toplantıda birçok isim ihraç edilirken önde giden FETÖ'cülerden Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihraç edilmemesi üzerine Galatasaray'a büyük tepkiler gelmişti.

Hükumet kanadından da gelen bu yoğun tepkiler nedeniyle sarı kırmızılı takım yönetimi flaş bir karar aldı ve yeniden toplanma kararı aldı. Yönetim, olağanüstü toplanarak Hakan Şükür ile Arif Erdem için üyelikten ihraç kararı aldı.

Eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem'in Galatasaray üyeliğinden ihraç talebi, dün yapılan mali genel kurulda oy çokluğuyla reddedilmişti. Sarı kırmızılı kulübün yönetimi, bugün saat 17.00'de olağanüstü toplanarak, dün alınan kararı görüştü ve Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihraç edilmesi yönünde karar aldı. Şükür ile Erdem'in üyelikten atılma gerekçesi olarak ise 8 yıldır kulüp üyelik aidatlarını ödememeleri gösterildi. Galatasaray Kulübü bu gerekçeye ile aidatlarını ödemeyen 2 bin 750 üyenin de ihracına karar verdi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.