Fi 10 ve 11. bölümleri Puhu Tv'de yayınlandı-Fi 12. bölüm ne zaman, fragman yayınlandı mı?

Fi dizisi yeni bölümleri Puhu Tv'de yayınlandı. Peki yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? İşte Fi dizisinin yeni bölümleri ile ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
Fi 10 ve 11. bölümleri Puhu Tv'de yayınlandı-Fi 12. bölüm ne zaman, fragman yayınlandı mı?

İnternet üzerinden yayımlanan ve yüz binlerce takipçisi olan Fi dizisinin yeni bölümleri geçtiğimiz gün takipçiler ile buluştu. Dizinin 10 ve 11. bölümlerinin yayınlanmasının ardından yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı büyük merak konusu oldu.

Son Bölümlerde Neler Yaşandı?

Fi dizisi 10 ve 11. bölüm fragmanları geçtiğimiz hafta yayınlanmış ve dizinin yeni bölümleri Puhu Tv platformu üzerinden takipçiler ile buluşmuştu. Fi'nin yayınlanan 10. bölümünde vakit daraldıkça oyunları daha da sertleşen Can, Duru’nun duygularını ortaya çıkarmak için geri tepebilecek, riskli bir hamlede bulunur. Özge ise sonunu düşünmeden yürüdüğü yolda, gerçeğe bir adım daha yaklaşsa da, çok ağır bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.

10. bölümün ardından Fi'nin 11.  bölümü de yayınlandı. Yayınlanan 11. bölümde kozlar paylaşılmaya başlanıyor. Can kaybolan hasta kayıtları yüzünden Sadık’ın kapısını çalarken, yaşadığı kaybın şokuyla gözünü iyice karartan Özge de soluğu karakolda alır. Duru ve Can arasında tansiyon tırmanarak artarken, Deniz’in gerçeği öğrenmesi, sonun başlangıcı olacaktır.

Yeni Bölümler Ne Zaman?

Fi dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama ve fragman yayınlandığı anda haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Fi Dizisini Nasıl İzlerim?

Tv'de yayınlanmamasına rağmen binlerce takipçisi olan Fi, internet dizi platformu Puhu Tv üzerinden yayınlanmaktadır.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.