Fi 12. bölüm sezon finali yayınlandı (Fi 2. sezon ne zaman başlayacak?)

Sevilen dizi Fi'nin sezon finali bölümü yayınlandı. İşte yayınlanan sezon finali bölümünde yaşanan olaylar ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Fi 12. bölüm sezon finali yayınlandı (Fi 2. sezon ne zaman başlayacak?)

Puhu Tv ekranlarının sevilen dizisi Fi'nin sezon finali olan 12. bölümü yayınlandı.

İnternet dizi platformu Puhu Tv üzerinden yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce kişiyi internet başına kilitleyen Fi dizisi, ilk sezonunun finalini, önceki akşam yayınlanan son bölümü ile yaptı. Fi'nin 12. bölümünün yayınlanması ile takipçiler, soluğu internet başında aldı. Merakla beklenen final bölümünü izleyen dizinin takipçileri, sezonun sona ermesinin üzüntüsünü yaşıyor.

Fi'nini Puhu Tv üzerinden yayınlanan son bölümünde Can’ın ortadan kaybolması tüm dengeleri alt üst eder ve dengeler yeniden şekillenir. Yıl sonu gösterisinde patlayan kriz, Duru ve Deniz ilişkisinin kaderini çizerken; Özge ve Sadık ilişkisi de, su yüzüne çıkan gerçeklerden ötürü, çıkmaza doğru sürüklenmeye başlar.

Fi dizisinin yayınlanan son bölümünü izlemek için Puhu Tv platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Fi'nin 11. bölümünde ise kozlar paylaşılmaya başlanmıştı. Can kaybolan hasta kayıtları yüzünden Sadık’ın kapısını çalarken, yaşadığı kaybın şokuyla gözünü iyice karartan Özge soluğu karakolda alır. Duru ve Can arasında tansiyon tırmanarak artarken, Deniz’in gerçeği öğrenmesi, sonun başlangıcı olacaktır.

Fi Yeni Sezon Ne Zaman?

12. bölümü ile sezon finali yapan Fi dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda Ay Yapımdan veya Puhu Tv'den herhangi bir açıklama gelmedi.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.