Fikret Orman'dan Ryan Babel Transferine Yönelik Son Dakika Açıklaması

Son günlerde spor gündemde yer alan Ryan Babel transferine yönelik Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve transferde son durum.

Yayınlanma:
Fikret Orman'dan Ryan Babel Transferine Yönelik Son Dakika Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaptığı son dakika açıklamasında gündemde dolaşan Ryan Babel transferi iddialarına yanıt verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde düzenlenen 'Kulüp Yönetiminde Ekonomi ve Beşiktaş' adlı konferansta konuştu. Beşiktaş taraftarlarının da katıldığı konferansta marş ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıkan Fikret Orman, BJK'nin Osmanlı'dan miras kalan en önemli kurumlardan biri olduğunu söyledi. Kulübün Türkiye'nin gelişiminde etkin rol oynadığını, dürüstlük, adalet ve ahlaki unsurlara değer verdiklerini kaydeden Orman, "Çocukluğumdan itibaren Beşiktaş Kulübü'nün içerisindeyim. Biz de bir BJK eğitimi vardır. İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz. Saygılı ve mütevazı olmak, rakiplerle iyi geçinmek, renklere saygılı davranmak gibi birçok değerli maddesi vardır" dedi.

Çok İyi Yerlere Geleceğiz

En kötü durumda bile kimseye taviz vermediklerini, ekonomik ve ahlaki değerlerini bozmadıklarını vurgulayan Orman, zamanla itibar yönetimiyle gönüllerde güven inşa ettiklerini, ilkeli, itibarlı, iyi planlanmış bir stratejiyle yoluna devam eden Beşiktaş'ın hızla büyüme trendi gösterdiğini belirtti. Beşiktaş'ın bir dünya kulübü olacağına inandığının altını çizen Orman, "Biz bu ülkenin bir parçasıyız. Ülkemizle beraber çok iyi yerlere geleceğiz. Gerçek bir dünya takımının nerelerde olabileceğini hep birlikte göreceğiz. Size de taraftarlar olarak bu yükselişi görmek nasip olsun. Bizim için büyüklük kriteri dünyada tanınır bir takım olmaktır; dünya çapında başarılar elde etmesiyle, yönetim şekliyle, sponsorlarıyla, statlarıyla, skorlarıyla. İşimizi iyi yapmaya, iyi takım kurmaya, ahlaklı oyuncular seçmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Toplumsal Katkı Beratı

Konferansta, SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nin önerisi üzerine SDÜ Senatosu kararıyla Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a 'Toplumsal Katkı Beratı' verildi. Başkan Orman'a beratını SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan verdi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.