Final Four'da Fenerbahçe finalde (Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta?)

Final Four'da heyecan devam ediyor. Sinan Erdem'de oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Real Madrid karşısında üstün bir oyun ortaya koydu. Fenerbahçe Real Madrid'i üstün bir oyunla 84-75 yenerek finale yükseldi.

Yayınlanma:
Final Four'da Fenerbahçe finalde (Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta?)

THY Euroleague'de Final Four heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl finalde CSKA Moscova'ya uzatmalarda yenilen Fenerbahçe'de bu sezon tek hedef Final Four'da şampiyonluğa ulaşmak.

Saatler 21.30'u gösterdiğinde başlayan müsabakada Fenerbahçe'nin üstünlüğü devam ediyor. Mücadele başlar başlamaz adeta rakibine parkeyi dar eden Fenerbahçe, üst üste bulduğu sayılar ile ilk periyodu 21-13 önde kapattı. İkinci periyoda da hızlı başlayan sarı lacivertliler, seri oyunu ile adeta Real Madrid'in başını döndürdü ve ilk yarı Fenerbahçe'nin 44-34'lük üstünlüğü ile sonuçlandı.

Üçüncü periyoda da yine dengeli başlayan iki takımda Fenerbahöe bir aralar farkı 15 sayıya çıkarırken Carol art arda bulduğu üçlüklerle farkı 8 sayıya kadar düşürdü. Ancak Fenerbahçe üstünlüğü Real Madrid'e vermedi ve Eduh'un üstün defans performansı ile farkı yine 14'e çıkarmayı başardı.

Maçın kalan dakikalarında Fenerbahçe rakibine üstünlüğü hiç vermedi ve Real Madrid'i 84-75 yenerek finale yükseldi.

İlk Finalist Olympiakos

THY Euroleauge Final-Four ilk maçında CSKA Moskova ile Olympiacos, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaştı. Mücadeleyi 82-78 yenen Olympiacos finale çıkan ilk ekip oldu.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken CSKA ilk periyotu 18-12 önde kapattı. İkinci periyotta da başarılı oyununu sürdüren Rus temsilci CSKA ilk yarıyı Yunan ekibi Olympiacos karşısında 40-33 önde kapattı.

Karşılaşmanın 3'üncü periyotunda ise oyuna ortak olan Olympiacos, 27 sayı attığı periyotta farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başardı. 3'üncü periyot buna rağmen CSKA Moskova'nın 64-60 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın son periyotunda başarılı oyununu sürdüren Yunan ekip mücadeleyi 82-78 kazanarak finale yükseldi.

Karşılaşmada 23 sayı atan CSKAlı Teodosic en skorer oyuncu oldu.

Final Ne Zaman?

Fenerbahçe Olympiakos arasında oynanacak THY Eurolague'de finali 21 Mayıs Pazar akşamı oynanacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.