Flaş Gelişme!! İstanbul'daki Patlamanın Canlı Bomba ile Yapıldığı Değerlendiriliyor

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. İstanbul'da Maçka Parkı ve Vodafone Arena Stadı yakınlarında iki şiddetli patlama oldu. Patlama sonrasında yapılan son dakika açıklamasında patlamanın canlı bomba ile yapıldığı ihtimali üzerinde duruldğu belirtiliyor. İşte bölgeden gelen ilk görüntüler.

Yayınlanma:
Flaş Gelişme!! İstanbul'daki Patlamanın Canlı Bomba ile Yapıldığı Değerlendiriliyor

Son Dakika haberi İstanbul'dan Geldi!! İstanbul'da arka arkaya iki Patlama oldu.

Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul Dolmabahçe'de şiddetli bir şekilde iki patlama oldu. Alınan son dakika bilgileri arasında patlamanın Beşiktaş'ın stadı olan Vodafone Arena yakınlarında olduğu belirtildi. Diğer patlamanın ise Maçka Parkı yakınlarında olduğu belirtildi.

Vodafone arena yakınlarında duyulan patlama sesi, İstanbul'da birçok semtte duyuldu. Patlama Taksim, Nişantaşı, Kabataş, Beşiktaş ve Anadolu yakasında Üsküdar ve Beylerbeyi'nden de duyuldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında net olmamakla birlikte 20 civarı yaralı olduğu belirtildi. Bölgeden yukarıya doğru alevler ve dumanlar yükseliyor. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Vodafone Arena Stadı yakınında meydana gelen patlama, stadın misafir takım taraftar çıkışında olduğu belirtildi. Ancak alınan bir diğer bilgide Bursaspor taraftarlarının stattan çıktığı belirtildi. Patlamada yaralandığı belirtilen kişilerin çevik kuvvet polisi olabilecekleri belirtildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM Genel Kurulunda görüşme sırasında, İstanbul'daki patlama sonucu 20’ye yakın yaralı olduğunu ve iki ayrı patlama olmuş olabileceğini belirtti.

Patlamaya Canlı Bomnanın Neden Olduğu Üzerinde Duruluyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "İki patlama oldu. Biri Beleştepe olarak adlandırılan yerde diğeri Maçka parkında. Maçka parkındaki patlamaya canlı bombanın neden olduğu değerlendiriliyor."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, kamu haberlerinden, TSK haberlerinden, Türkiye haberlerinden, memur haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

 5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.