Galatasaray Fenerbahçe Maçı Şifresiz

Spor Toto Süper Lig 28. haftası dev derbiye sahne olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçını nasıl izlerim? Lig Tv şifresiz olarak izlenilebilir mi? Derbi maçı canlı olarak nerede izlerim? Cevaplar ve ayrıntılar haberimizde.

Yayınlanma:
Galatasaray Fenerbahçe Maçı Şifresiz

Spor Toto Süper Lig 28. hafta karşılaşmasında bu akşam Galatasaray Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşma öncesi son hazırlıklar tamamlanırken karşılaşma saati beklenmeye başladı. Karşılaşma saatler 19.00'u gösterdiğinde başlayacak ve Lig Tv'den yayınlanacak. Karşılaşmanın Lig Tv'den şifreli olarak yayınlanması nedeniyle binlerce futbol sever, internet üzerinden karşılaşmanın canlı olarak şifresiz gösterileceği kanalları araştırmaya başladı. Peki Galatasaray Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmayı şifresiz olarak nasıl izleyebilirim? Galatasaray Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma şifresiz hangi kanalda? İşte Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz olarak izlemenin yolları.

Lig maçları uzun yıllardan bu yana Lig Tv ekranlarında şifreli olarak yayınlanıyor. Lig Tv abonelerinin her ay belli bir ücret karşılığında izleyebildiği lig karşılaşmaların özetleri ise telif haklarının satın alınması durumunda diğer kanallarda yayınlanabiliyor. Ancak maddi durumu Lig Tv satın almaya yetmeyen futbol severler, karşılaşmaları canlı olarak takip edemiyor. Öte yandan cafeler ve maç yayını yapan işletmeler ise derbi günleri uçuk fiyatlar karşılığında maçı izletiyor. Bu durum da futbol severleri, internet üzerinde şifresiz olarak korsan yayın yapan kanallara sevk ediyor. Birçok site şifresiz olarak lig maçlarını verirken bunların da ömürleri ne yazık ki kısa sürüyor.

Derbi Maçı Nasıl İzlerim?

Günümüzde akıllı telefonların yaygınlaşması ile birçok uygulama da telefonlardaki yerini aldı. Bu uygulamalar arasında en yaygın olanları ise Periscope görüntülü yayın uygulaması olarak öne çıkıyor. Bu uygulama ile kullanıcılar anlık olarak bulundukları yerden canlı yayın yapıyorlar. Özellikle maç saatlerinde Periscope kullanıcıları stadyumdan ve televizyondan canlı yayın yaparak karşılaşmayı takipçilerine canlı olarak vermektedir. Sizde akıllı telefonunuza Periscope uygulamasını indirin ve maç saatinde canlı yayınlardan maçı izleyin.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.