Galatasaray transfer dönemine hızlı başlıyor: Listedeki 4 isimle sona yaklaşıldı

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, hedefindeki 4 isim ile görüşmelere başladı. İşte sarı kırmızılı takımda transferde son durum.

Yayınlanma:
Galatasaray transfer dönemine hızlı başlıyor: Listedeki 4 isimle sona yaklaşıldı

Galatasaray'da kupasız kapatılan sezonun ardından yönetim yeni sezon çalışmalarına erken başladı. Transfer sezonunun önceki gün açılması ile birlikte çalışmalarına hız kazandıran sarı kırmızılı ekip, 4 transferi birden bitirmeyi hedefliyor.

Takımın iskeletini sağlama alma adına yapılacak 4 transfer ile yeni sezona bomba gibi girmeyi planlayan sarı kırmızılı ekip, forvet mevkisi için adayını belirlerken stoper ve orta saha mevkisini sağlama almak için çalışmalar devam ediyor.

Forvete Gomis

Sezonun sona ermesi ile transfer araştırmalarına başlayan Galatasaray'ın hedefinde en baştan beri Gomis vardı. Fransız golcü Batefimbi Gomis'in tek sorunu ise daha önce oluşan kalp sorunu. Ancak sarı kırmızılı yönetimin isteği üzerine başarılı golcü Paris'te sağlık kontrolünden geçti. Sağlık raporunda sorun çıkmaması durumunda yönetim Gomis'in takımı Swensea ile masaya oturacak ve transferi noktalayacak.

Orta Sahaya İki Aday

Orta sahanın hücum hattı için Belhanda ile her yolda anlaşan yönetimin imzayı kısa sürede atması planlanıyor. Bruma'yı satan Galatasaray, Belhanda için istenen 8 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeye hazır.

Orta sahanın defans ağırlıklı mevkisine ise düşünülen oyuncu ise Stoke City takımında forma giymekte olan Giannelli İmbula, Başarılı oyuncu başta kiralanmak istense de Stoke City buna yanaşmadı ve oyuncunun ancak satılabileceğini söyledi. Ancak başarılı futbolcunun bonservis bedeli el yakıyor: 15 Milyon Euro.

Savunmaya Maicon

Önümüzdeki haftalarda kampa girecek olan sarı lacivertli ekip, kamp öncesi savunma hattına takviyeyi yapmayı planlıyor. İlk hedef Acarbi'ydi ancak oyuncu için istenen ücret, sarı kırmızılıları başka isimlere yönlendirdi. Bunun ardından Galatasaray, Sao Paulo'da forma giyen Maicon için görüşmelere başladı. Transfer için sarı kırmızılı yönetimin Sao Paulo'nun kapısını 5 milyon Euro ile çalması bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.