Galatasaray Yarı Finalde

Galatasaray Odeabank, Fiba Eurocup çeyrek final ikinci maçında Almanya temsilcisi Bayern Münih ile Abdi İpekci Spor Salonunda karşılaştı. Çok çekişmeli geçen maçın sonucunda Galatasaray Odeabank rakibini 72-59 yenerek yarı finale...

Yayınlanma:
Galatasaray Yarı Finalde

Galatasaray Odeabank, Fiba Eurocup çeyrek final ikinci maçında Almanya temsilcisi Bayern Münih ile Abdi İpekci Spor Salonunda karşılaştı. Çok çekişmeli geçen maçın sonucunda Galatasaray Odeabank rakibini 72-59 yenerek yarı finale kalmayı başardı.

Almanya'da ilk maçta 10 sayı farkla yenilen Galatasaray, burada 13 farkla yenerek rakibini ikili averajda geçmeyi başardı ve yarı finale kalmayı başardı.

İlk çeyrek 23-14, ikinci çeyrek ise 43-25’lik üstünlük sağlayan sarı-kırmızılılar üçüncü çeyreğe de 54-45 üstün gitti. Maç boyuncu üstün bir oyun sergileyen Galatasaray Odeabank son saniyeleri inanılmaz heyecana sahne olan karşılaşmada rakibini saf dışı bırakarak yarı finale yükselmeyi başardı.

Galatasaray Eurocup'ı kazanması durumunda ise Euroleague organizasyonuna direk katılma hakkı elde edecek.

Anadolu Efes, Fenerbahçe ve Darüşafaka Doğuş'un yer aldığı Euroleague'de eğer Galatasaray'da yer almayı başarırsa Avrupa'nın en güçlü organizasyonunda en fazla temsil edilen ülke olacağız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.