Galatasaray'ın Anlaştığı Garry Rodrigues Kimdir? (Kariyeri ve Başarıları)

Galatasaray, devre arası transfer dönemindeki ilk transferini tamamlıyor. Sarı kırmızı ekip, bugün İstanbul'a gelecek olan Garry Rodrigues ile anlaşma imzalayacak. Peki Garry Rodrigues kimdir? Başarıları nelerdir?

Yayınlanma:
Galatasaray'ın Anlaştığı Garry Rodrigues Kimdir? (Kariyeri ve Başarıları)

2016-2017 sezonuna etkili başlayan ancak son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile tepki çeken Galatasaray, devre arası transfer döneminde eksiklerini tamamlamak için harekete geçti.

Alınan son dakika bilgilerine göre, Galatasaray'ın transfer çalışmalarında anlaşma sağladığı 27 yaşındaki Hollandalı futbolcu Garry Rodrigues'in bu akşam İstanbul'a geleceği öğrenildi. Galatasaray Sportif AŞ. yöneticisi Levent Nazifoğlu da bu transferin bittiğini dün yaptığı basın toplantısında kamuoyu ile paylaşmıştı.

Sarı kırmızılı ekip, anlaşma sağladığı Hollandalı Garry Rodrigues'e yıllık 1 milyon 350 bin Euro, kulübüne ise 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi yapacak. Başarılı kanat oyuncusu pazartesi sağlık kontrolünden geçecek, salı günü takımla Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk çalışmasını yapması bekleniyor.

Garry Rodrigues Kimdir?

27 Kasım 1990 doğumlu olan Hollanda asıllı Garry Rodrigues, 1.72 boyunda olup, orta saha mevkisinde görev yapmaktadır. PAOK takımından Galatasaray'a transfer olan Rodrigues, PAOK forması ile çıktığı 26 karşılaşmada, takımına  gollük bir katkı sağlamıştır.

2013-2014 sezonunda Levski Sofia takımında forma giyen başarılı oyuncu burada çıktığı 36 karşılaşmada 14 gol atmayı başarmıştır. Buradan İspanya'nın Elche takımına transfer olan Rodrigues, burada da çıktığı 43 maçta 3 gollük bir performans sergiledi.

Aslen Hollandalı olan Garry Rodrigues, 2013 senesinde yaptığı açıklamada Yeşil Burun Adaları Milli Futbol takımını seçtiğini duyurmuştu. Başarılı oyuncu 10 maçta forma giydiği milli takım kariyerinde 2 gol atmayı başarmıştır.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.