Game Of Thrones 7. sezon ile ilgili yeni açıklamalar geldi

Sevilen yabancı dizi Game Of Thrones'in son sezonu ile ilgili yeni açıklamalar geldi. İşte Game Of Theones2in son sezonu ile ilgili alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Game Of Thrones 7. sezon ile ilgili yeni açıklamalar geldi

Milyonlarca kişi tarafından büyük bir beğeni ve merak ile izlenen Game Of Thrones dizisinin son sezonunda hangi tarihte final yapacağı belli oldu. Yayınlandığı ilk günden bu yana milyonlarca kişiyi ekran başına ve interent başına kilitleyen dizinin sona erecek olması ile takipçiler burukluk yaşarken dizinin sona ermesinin ardından yeni  yeni spin off ile devam edecek.

Alınan son bilgilere göre yıllar içinde bir televizyon fenomenine dönüşen dizi, sekizinci sezonun ardından ekranlara veda edecek. Gittikçe azalan bölüm sayılarını göz önüne geldiğinde Game Of Thrones'in yeni sezonunun ne zaman sona ereceği büyük bir merak konusu haline geldi. Entertainment Weekly’ye konuşan David Benioff ve D.B. Weiss, Game Of Thrones’un sekizinci sezonunun en kısa sezon olacağını ve altı bölümden oluşacağını doğruladı. Dizinin final sezonu 2018’te izleyici ile buluşacak.

O zamana kadar bize yakında kucak açmaya hazırlanan yedinci sezon ise 16 Temmuz’da yayınlanmaya başlanacak.

Game of Thrones ile ilgili alınan son bilgiler için lütfen TIKLAYIN

Kültür sanat haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.