Game Of Thrones 7. Sezonunda Jorah Mormont'un Kaderi Ne Olacak?

Dünya üzerinde en çok izlenen dizi olma unvanını elinde bulunduran Game Of Thrones'te yeni sezon için geri sayım başladı. Dizinin takipçileri, 7. sezonda olacakları merak ederken, merakları üzerine çeken Mormont'un 7. sezondaki durumu oldu. Mormont karakterini canlandıran ünlü oyuncu Glen, karakterin 7. sezonu ile ilgili bazı spoilerlar verdi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Game Of Thrones 7. Sezonunda Jorah Mormont'un Kaderi Ne Olacak?

Tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği Game Of Thrones dizisinin yeni sezonu için geri sayım devam ediyor.

Geri sayım devam ediyorken milyonlarca kişinin büyük bir ilgi ile takip ettiği dizinin yeni sezonundan spoilerlar da gelmeye devam ediyor. Bilindiği üzere ilk sezonlarda Khaleesi'nin sadık yardımcısı rolün üstlenen Jorah Mormont'un, daha sonra Khaleesi'ye ihanet ettiği, ancak Daenerys Targaryen'a aşık olduktan sonra buna pişman olduğu öğrenilmişti.

Bunun ortaya çıkması sonrası Khaleesi Daenerys Targaryen tarafından sürgüne gönderilen Mormont, Tyrion Lannister'i Khaleesi'ye götürerek kendisini affettirmek istemiştir. Arenada gerçekleşen saldırıda Khaleesi'nin hayatını kurtaran Mormont, Khaleesi'nin güvenini tekrar kazanmış, ancak Tyrion ile oan yolculuğunda taş adamlara dokunduğu için Gri hastalığına yakalanmıştı. Khaleesi ise Motmont'un bu hastalığından kurtulması için bir yol bulması üzerine arayışa çıkmasını istemişti.

Son Sezonunda Mormont Ölüyor mu?

Jorah Mormont karakteri ile seyirci karşısına çıkan 55 yaşındaki İskoç oyuncu Glen dizinin son sezonuna dair, "Game of Thrones'ta ölüm sayısı çok fazla ve sevilen karakterleri bitirmekten çekinmiyorlar. Acımasız bir şekilde saf dışı bırakıyorlar. Benim sonum da yakın olabilir ama şimdiye kadar iyi gittim" açıklamasını yaptı.

Mormont'un Sonu Sizce Nasıl Olacak?

Peki sizce Mormont hastalığına deva ararken bir saldırıda mı ölecek, yoksa hastalığına yenik mi düşecek, yoksa hastalığından kurtularak Khaleesi'nin yanına mı dönecek? Sizde aşağıda bulunan yorum kısmından, Jorah Mormont'un kendi yorumunuzla ölüm senaryosunu paylaşabilir, bunu diğer takipçiler ile paylaşabilirsiniz.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.