Game Of Thrones spin-off projesinde önemli gelişme

Game Of Thrones spin off'ları konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte Game Of Thrones dizisinin yeni spinoff'u hakkında bilgiler.

Yayınlanma:
Game Of Thrones spin-off projesinde önemli gelişme

Game Of Thrones'in yapımcısından geçtiğimiz ay bir açıklama gelmiş ve dizinin sona ermesinin ardından yeni spin-off'ların çekileceği belirtilmişti. Başta 4 olarak açıklanan spin-off sayısının daha sonra ise 5 olabileceği gündeme gelmişti. Ancak yapım şirketinden bir son dakika açıklaması daha geldi ve spin-off sayısının 1'e inebileceğinin gündemde olduğu belirtildi.

Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland, Carly Wray ve adı açıklanmayan 5. bir yazarın üzerinde çalıştığı spin-offlar George R. R. Martin işbirliği içinde yürütülüyor. Bu çalışmalar devam ederken spin-off'ların 1'e indirilebileceği açıklaması Programlama Müdürü Casey Bloys'tan geldi. Bloys yaptığı açıklamada spin-off'ların değerlendirmeye alınacağı ve en iyisi ile yola devam edileceği belirtildi.

Casey Bloys konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Prequeli bağlamında tutmak istiyorum. Dizinin bu kadar yoğun ilgi görüyor olması çok hoşuma gidiyor. En küçük bilgi bile büyük bir olay haline geliyor. Fakat daha çok başlardayız. Haberlerde dört farklı seri olacağına dair bilgiler gördüm fakat durum bu değil" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

"Hedef, zaten çok yüksek olan beklentileri karşılayacak bir seri yapmak. Birincil hedefimiz bu yaz için yedinci sezon ve sekizinci sezonu tamamlamak."

Game Of Thrones dizisi hakkında alınan son bilgiler ve son haberlere gitmek için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, sinema haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.