Game Of Thrones Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi Gecikiyor-İşte Got'un Yeni Sezon Gecikme Nedeni

Game Of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon yayınlanma tarihi neden gecikiyor? Çekimler başladı mı? İşte Game Of Thrones yeni sezonu ile ilgili alınan son bilgiler ve yeni sezonun gecikme nedeni.

Yayınlanma:
Game Of Thrones Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi Gecikiyor-İşte Got'un Yeni Sezon Gecikme Nedeni

Tüm dünya üzerinde son zamanların en çok izlenen dizisi olan Game Of Thrones'in yeni sezonun ne zaman başlayacağı ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı.

7. sezon son bölümü 30 milyondan fazla izlenen ve tüm dünyada izlenme rekorlarını alt üst eden Game Of Thrones'un, son bölümünün ardından takipçiler ve hayranlar yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Hayranların en çok merak ettiği konu olan Game Of Thrones'in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı sorunu hakkında bir iddia daha ortaya atıldı.

Gündemde sürekli olarak 2019'da yeni sezon başlayacak iddiaları üzerinde dizi yapım şirketi bir açıklama yapmış ve final sezonunun net tarihinin belli olmadığını söylemişti. Yeni sezonun tarihinin net olmamasının nedenlerinden birinin Jon Snow’a hayat veren Kit Harington olduğu iddia edildi.

Game of Thrones ile kariyerinde zirveye çıkan genç oyuncu Kit Harington'ın set aşkı ve nişanlısı Rose Leslie evlilik planlarının Game of Thrones’un çekimlerine de etkisi olacağı öne sürüldü.

30 yaşındaki oyuncunun dizinin yapımcılarıyla görüştüğünü ve onlara evleneceğini bildirdiği hatta tüm ekibi düğüne davet ettiği belirtildi. Bu durumun da çekimlere bir süre tamamen ara verilmesi anlamına geldiğini konuşuluyor.

Çekimler Başladı

Alınan son bilgilere göre Game Of Thrones'in yeni sezon çekimlerinin başladığı belirtildi. Alınan son bilgilere göre dizinin 2018 sonlarında veya 2019 yılı başında yeni sezon ilk bölümünün yayımlanması bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.